Avent

Philips Avent

Classic+-speen

  Philips Avent

  Classic+-speen

  Klinisch bewezen: vermindert darmkrampjes en ongemak*

  Onze Classic+-speen is onderdeel van het Airflex-ventielsysteem dat zorgt dat de lucht in de fles terechtkomt en niet in de buik van je baby. De geribbelde structuur voorkomt dat de speen inklapt en vermindert onderbrekingen en ongemak tijdens het voeden. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Avent Classic+-speen

2 stuks, Speen voor pasgeboren baby's, 0m+ SCF631/27 Soortgelijke producten zoeken

Klinisch bewezen: vermindert darmkrampjes en ongemak*

Ontworpen om winderigheid te voorkomen

 • Eenvoudig aanleggen door het unieke ventiel van de speen

  Het unieke ventiel van de speen voegt zich naar het voedingsritme van je baby. De melktoevoer past zich altijd aan het drinktempo van je baby aan waardoor hij of zij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen, boeren en windjes laten.

 • Klinisch bewezen: aanzienlijke vermindering van huilerig gedrag

  Voldoende slaap en goede voeding zijn essentiële voorwaarden voor een gezonde, blije baby. Door middel van een klinisch onderzoek met willekeurige verdeling is bekeken of het ontwerp van een babyfles invloed heeft op het gedrag van een kind. De Philips Avent Classic-babyfles verminderde huilerig gedrag aanzienlijk met ongeveer 28 minuten per dag ten aanzien van de fles die ter vergelijking werd gebruikt (46 minuten vs 74 minuten, p = 0,05). Dit verschil was vooral 's nachts duidelijk te merken.**

 • Uniek antikrampjessysteem

  Tijdens het voeden zorgt het unieke ventiel van de speen ervoor dat er lucht in het flesje komt - en niet in het buikje van je baby.

 • BPA-vrije speen

  Deze speen is gemaakt van siliconen, een BPA-vrije stof (volgens EU-richtlijn 2011/8/EU)

 • Spenen met verschillende snelheden verkrijgbaar

  De Philips Avent Classic-fles groeit met je baby mee dankzij verschillende snelheden. Bedenk dat leeftijdsindicaties bij benadering zijn, omdat baby's zich verschillend ontwikkelen. Alle spenen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van twee stuks.

 • Compatibel met Classic-voedingsfles

  We adviseren je de Classic-speen alleen met Classic-voedingsflessen te gebruiken.

 • Gemakkelijker te reinigen

  Onze Classic+-speen heeft een nieuw ontwerp en is nu nog eenvoudiger schoon te maken.

Alle specificaties bekijken
 • Baby's van twee weken oud, die werden gevoed met een Philips Avent-fles, hadden 's nachts aanzienlijk minder last van darmkrampjes en huilerig gedrag dan baby's die werden gevoed met een fles van een concurrent.
 • Het is bewezen dat het design van de speen voorkomt dat de speen inklapt, zodat je baby minder lucht binnen krijgt en je kunt voeden zonder onderbrekingen.
 • Wat zijn darmkrampjes en hoe beïnvloeden ze je baby? Darmkrampjes worden gedeeltelijk veroorzaakt door het inslikken van lucht bij het voeden. Dit zorgt voor ongemak in het spijsverteringssysteem van de baby. Symptomen zijn onder andere huilen, winderigheid en spugen.
 • 0% BPA, volgens EU-richtlijn 10/2011

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in