USB-dockingstandaard

  USB-dockingstandaard

  De eenvoud van alles-in-één

  Deze universele monitorstandaard met dock voor notebooks maakt eenvoudige poortreplicatie mogelijk. Sluit de volledig verstelbare dockingstandaard aan op uw bestaande monitor. Breid uw visuele werkruimte uit en zorg dat al uw randapparaten met elkaar zijn verbonden met dit universele dock. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

USB-dockingstandaard

Voor monitoren van 48-71 cm (19"-28"), In hoogte verstelbaar, USB-aansluiting SB4B1928UB/00 Soortgelijke producten zoeken

De eenvoud van alles-in-één

monitorstandaard en universeel dock in één

 • Universeel USB-basisstation voor alle notebooks

  Universeel USB-basisstation voor alle notebooks

  Met deze innovatieve Philips-monitorstandaard met station kunt u eenvoudig en universeel poorten repliceren met elke notebook. Dit zorgt voor een opgeruimd bureau. Deze standaard is uitermate geschikt voor de nieuwste ultradunne notebooks met weinig aansluitingen dankzij een ingebouwde USB-hub, Ethernet en video-uitgangen. Het stelt u in staat video en audio over te brengen en rechtstreeks verbinding te maken met internet door middel van één USB-kabel. USB is een universele aansluiting dus kunt u dit station met vrijwel elke notebook gebruiken en hoeft u geen dure stations te vervangen door nieuwe laptops.

 • Breng video en audio met één kabel over vanaf de notebook

  Breng video en audio met één kabel over vanaf de notebook

  Verbreed uw blikveld met één kabel. Met één USB-kabel tussen uw notebook en het station kunt u meerdere monitoren via HDMI en DisplayPort aansluiten en een resolutie tot 4K UHD (3840 x 2160) via het station weergeven. Creëer een opgeruimde werkplek met meerdere monitoren voor een hogere productiviteit.

 • SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk

  SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk

  De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

 • Laag instelbare monitor voor maximaal leescomfort

  Laag instelbare monitor voor maximaal leescomfort

  De Philips-monitor kan dankzij de geavanceerde SmartErgoBase bijna tot bureauniveau worden verlaagd voor een comfortabele kijkhoek. Dit is ideaal als u een bril met bifocale, trifocale of progressieve lenzen draagt bij werkzaamheden op de computer. Bovendien kunnen gebruikers van verschillende lengten de hoek en hoogte van de monitor naar wens instellen, voor minder vermoeidheid en een betere ergonomie.

 • De standaard is compatibel met VESA-monitoren voor eenvoudige installatie

  De standaard is compatibel met VESA-monitoren voor eenvoudige installatie

  Koppel de USB-dockingstandaard met een nieuwe commerciële Philips-monitor of upgrade aanwezige monitoren. Deze monitorstandaard heeft het Philips Quick Release System en is compatibel met VESA-monitoren (montagegaten van 100 x 100 mm) met een schermformaat tot 28 inch.

 • Sluit uw notebook op het scherm aan met één USB 3.0-kabel

  Sluit uw notebook op het scherm aan met één USB 3.0-kabel

  Met dit innovatieve grote beeldscherm van Philips kunt u eenvoudig poorten repliceren voor elke notebook. Dit scherm met ingebouwde USB 3.0 hub, ethernet en stereoluidsprekers is uitermate geschikt voor de nieuwste ultrabooks met weinig aansluitingen en stelt u in staat video en audio over te brengen en rechtstreeks met één USB-kabel verbinding te maken met internet of intranet. Dankzij deze geavanceerde Plug & Play-aansluiting via USB 3.0 of USB 2.0 kunt u uw desktop uitbreiden, zowel via NBPC als via de hardware van Philips, zonder gedoe met kabels of het aanpassen van resoluties.

 • Toegang tot randapparatuur, toetsenbord en muis via de hub

  Toegang tot randapparatuur, toetsenbord en muis via de hub

  Voor meer productiviteit kunt u indien gewenst een volledig toetsenbord en een muis aansluiten op de USB-hub van dit innovatieve scherm van Philips. Sluit gewoon uw notebook op het display aan met een USB-kabel en u kunt de aangesloten extra randapparaten, zoals een externe HDD, camera, USB-station gebruiken, net als functies voor Full HD-video, audio en internet. Als u dat prettiger vindt, kunt u natuurlijk ook gewoon uw NBPC-toetsenbord en trackpad blijven gebruiken.

Alle specificaties bekijken
 • Monitor niet meegeleverd
 • De Philips-dockingstandaard heeft een oplaadfunctie voor de meeste notebooks van ASUS en Acer, en levert stroom voor de meeste notebooks van Dell, HP en Lenovo maar biedt hiervoor geen oplaadfunctie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in