MP4-speler

  MP4-speler

  Beleef het superieure geluid

  GoGear Connect zal u overdonderen met het buitengewone geluid, dankzij de hoofdtelefoon met FullSound & Sound Isolation. U kunt uzelf eindeloos vermaken met de snelle internetverbinding, een touchscreen van 3,2 inch en gigantisch veel games en content via de Android Market. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef het superieure geluid

met internet binnen handbereik

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Surround Sound voor films, zodat u zich midden in de actie waant

  Surround Sound voor films, zodat u zich midden in de actie waant

  Surround Sound voor films is een geavanceerde audiotechnologie die meteen iedere geluidsbron in een film of videosoundtrack analyseert om een natuurlijk klankbereik te creëren met geluidselementen die stuk voor stuk exact gelokaliseerd zijn. De verwerkte geluidselementen worden vervolgens meteen naar ieder oor doorgegeven via oortelefoons. Surround Sound voor films produceert een natuurlijke akoestische ruimte op basis van de inhoud van de soundtrack. Hierdoor wordt de luisteraar midden in een overweldigende surround-ervaring geplaatst - precies zoals de geluidstechnicus van de film dit voor ogen had.

 • Toegang tot duizenden apps en games via de Android Market

  Toegang tot duizenden apps en games via de Android Market

  Voor fantastische toepassingen kunt u bij de Android Market terecht. Klik op het pictogram op uw GoGear om via Wi-Fi verbinding met de Android Market te maken en ga op zoek naar toepassingen van betrouwbare leveranciers. Download gratis of tegen een kleine vergoeding games, hulpprogramma's, e-books of toepassingen om uw GoGear een persoonlijk tintje te geven. In de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke interface kunt u toepassingen bekijken en sorteren op beoordeling, categorie of populariteit. U kunt toepassingen rechtstreeks naar uw GoGear downloaden en er meteen van genieten. Als u de GoGear bij u hebt is het overal leuk!

 • GPS en Google Maps voor locatiespecifieke informatie

  GPS en Google Maps voor locatiespecifieke informatie

  Uw GoGear is uitgerust met GPS (Global Positioning System) en Google Maps, zodat u altijd weet waar u bent. Schakel GPS in, maak verbinding met internet en open Google Maps om een duidelijke routebeschrijving naar uw bestemming weer te geven. Maar u kunt natuurlijk ook in Google Maps een leuk restaurantje of winkelcentrum in de buurt zoeken. Met GoGear vindt u altijd de weg!

 • Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

  Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

  Met het meegeleverde, gebruiksvriendelijke programma Philips Songbird kunt u al uw media zoeken, afspelen en moeiteloos synchroniseren met uw Philips GoGear. Met de intuïtieve en krachtige muziekbeheerfuncties vindt u direct in het programma nieuwe artiesten en muziek in muziek- en mediawinkels, via services en op websites. Ook kunt u uw eigen verzameling en media via internet afspelen en moeiteloos van uw PC naar uw Philips GoGear synchroniseren.

 • Minder last van omgevingsgeluiden dankzij de hoofdtelefoon met Sound Isolation

  Minder last van omgevingsgeluiden dankzij de hoofdtelefoon met Sound Isolation

  Met de hoofdtelefoons met geluidsisolatie van Sound Isolation hoort u ook bij een laag volume meer details in de muziek dan met een normale hoofdtelefoon. Het gebogen akoestische ontwerp van de hoofdtelefoon met geluidsisolatie is gebaseerd op een gedegen kennis van de anatomie van het menselijke gehoorkanaal en schept een perfecte barrière tussen het gehoorkanaal en de geluiden van buitenaf. Zo wordt ongewenst achtergrondgeluid uitgebannen en hoort u alleen de muziek. Zelfs bij lage volumes kunt u details in de muziek onderscheiden zonder gestoord te worden door achtergrondgeluid. Met kussentjes in drie maten voor de perfecte pasvorm.

 • microSD-kaartsleuf voor meer geheugencapaciteit

  microSD-kaartsleuf voor meer geheugencapaciteit

  Voor mobiele apparaten mag dan meestal gelden 'hoe kleiner, hoe mooier', voor geheugencapaciteit gaat dat niet op. Met de GoGear-speler beschikt u over het beste van twee werelden door simpelweg een microSD-kaart te gebruiken. De microSD-kaart wordt als tweede verwisselbaar station weergegeven wanneer u de speler op uw PC aansluit om gemakkelijk bestanden te kunnen overzetten. Laad de gewenste content op de kaart en plaats de kaart in de sleuf van de speler. De geheugencapaciteit van uw GoGear is uit te breiden met een geheugenkaart van maximaal 32 GB - zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u te weinig keuze hebt op entertainmentgebied.

 • Innovatieve, geavanceerde interface om uw bibliotheek eenvoudig te verkennen

  Met GoGear Muse bladert u moeiteloos door uw muziek. In de intuïtieve, geavanceerde software ziet u wat u hebt en kiest u wat u wilt zonder dat u door bestanden en mappen hoeft te bladeren. De interface heeft drie kolommen met artiesten, albums en nummers waarin u eenvoudig het gewenste materiaal selecteert. Nu vindt u uw favoriete muziek altijd snel, zodat u meer tijd hebt om ervan te genieten!

Alle specificaties bekijken
 • De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • Van Philips

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in