Draagbare TV's

  Draagbare TV's

  Overal in huis genieten

  Met de draagbare TV PT9000 van Philips gaat er een wereld van entertainment voor u open. Het 23 cm (9") LCD-scherm met hoge resolutie brengt digitale videoclips en foto's tot leven. De TV is dankzij de set voor kastmontage bovendien eenvoudig in de keuken te installeren. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Overal in huis genieten

van TV, video, muziek en foto's

 • 22,9 cm (9") LCD-scherm met hoge pixeldichtheid (800 x 480 pixels)

  22,9 cm (9") LCD-scherm met hoge pixeldichtheid (800 x 480 pixels)

  Met het LCD-kleurenscherm met hoge resolutie (800 x 480 pixels) komen beelden tot leven. Uw dierbare foto's hebben dezelfde levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken en dankzij de rijke details lijken uw favoriete films en muziek in de kamer plaats te vinden.

 • Hybride TV-tuner voor de ontvangst van analoge en digitale TV

  Hybride TV-tuner voor de ontvangst van analoge en digitale TV

  Met de hybride TV-tuner kunt u elk programma bekijken, of het nu een digitale of analoge uitzending is. Hoewel de televisiewereld langzaam maar zeker overstapt op digitale uitzendingen, kunt u met de hybride TV-tuner analoge uitzendingen bekijken, maar ook de huidige en toekomstige digitale uitzendingen. U bent verzekerd van probleemloos kijkplezier, nu en in de toekomst.

 • USB 2.0-connector en SD-geheugenkaartsleuf

  USB 2.0-connector en SD-geheugenkaartsleuf

  Geniet van meer capaciteit om foto's, video's en MP3-muziekbestanden supersnel over te zetten met behulp van USB 2.0. Ook hebt u meer capaciteit om foto's, video's en MP3-muziekbestanden op uw Philips-speler op te slaan wanneer u een SD-kaart in de ingebouwde SD-kaartsleuf plaatst.

 • Maximaal 2 uur afspelen met oplaadbare batterij*

  Maximaal 2 uur afspelen met oplaadbare batterij*

  Deze speler van Philips heeft een ingebouwde compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. U kunt tot wel 2 uur onafgebroken genieten van films, foto's en muziek voordat u de batterij moet opladen. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

 • MP3- en WMA-muziek afspelen

  MP3- en WMA-muziek afspelen
 • Ingebouwde kookwekker

  Met de ingebouwde wekker houdt u de kooktijd in de gaten en de eenvoudig te programmeren digitale timer telt zowel omhoog als terug. U zult dus nooit meer de bereidingstijd overschrijden.

 • Klokdisplay met fotopresentatie en muziek

  Met deze draagbare TV geniet u ook tijdens het koken of eten in de keuken van digitaal entertainment. Dankzij de ingebouwde klok kunt u de tijd in de gaten houden en u kunt tegelijkertijd naar een diapresentatie van uw favoriete foto's kijken of naar muziek luisteren.

 • DivX-gecertificeerd voor de standaardweergave van DivX-video's

  Met DivX®-ondersteuning kunt u DivX-gecodeerde video's en films van internet bekijken, waaronder aangeschafte Hollywood-films. Het DivX-mediaformaat is een op MPEG-4 gebaseerde videocompressietechnologie waarmee u grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo's, kunt opslaan op media als CD-R/RW en opneembare DVD's, USB-apparaten en andere geheugenkaarten en afspelen op uw DivX Certified® Philips-apparaat.

 • Handige beugel voor kastmontage

  Met de handige beugel bevestigt u de speler eenvoudig onder een keukenkastje zodat uw werkruimte niet onnodig in beslag wordt genomen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
 • De levensduur van de batterij en de speeltijd kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat. Optimaliseer de levensduur van de batterij door het achtergrondlicht van het LCD-scherm te dimmen, een hoofdtelefoon te gebruiken in plaats van de ingebouwde luidsprekers en een gemiddeld volume te selecteren. Ook helpt het om het apparaat bij kamertemperatuur te gebruiken.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. en worden onder licentie gebruikt.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in