Draagbare DVD-speler

  DVD playback

  Draagbare DVD-speler

  Flinterdun apparaat met DVD-sleuf

  De magie van films en muziek komt tot leven met de Philips PET836 met 8,5 inch LCD-scherm. Via de ingebouwde digitale TV-ontvanger kunt u ook ongecodeerde TV-uitzendingen bekijken. Met slimme bevestiging voor in de auto en USB-aansluiting.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Flinterdun apparaat met DVD-sleuf

met ingebouwde digitale TV-ontvanger

 • DVD's, DVD+/-R's en DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  DVD's, DVD+/-R's en DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  Met DivX®-ondersteuning kunt u vanuit uw huiskamer video's in DivX®-formaat bekijken. DivX® is een MPEG4-videocompressietechnologie waarmee grote bestanden zoals films, trailers en muziekvideo's kunnen worden opgeslagen op media zoals CD-R/RW, geheugenkaarten en DVD-video. DivX-CD's kunnen worden afgespeeld op bepaalde DVD-spelers, DVD-recorders en home theatre-systemen.

 • MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

 • JPEG-afbeeldingsbestanden delen met foto-CD

  JPEG-afbeeldingsbestanden delen met foto-CD

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt voor optimaal kijkplezier onderweg.

 • Ondersteuning voor DVB-T voor free-to-air-kanalen (digitale TV en radio)

  Ondersteuning voor DVB-T voor free-to-air-kanalen (digitale TV en radio)

  Kies voor een nog intensere entertainmentervaring en geniet gratis van programma's op digitale kanalen. Met DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial), ontvangt u gratis digitale TV- en radioprogramma's in Europa. Het signaal wordt digitaal gehouden, zonder analoge tussenstappen, om de hoogst mogelijke kwaliteit te behouden.

 • Geniet met de ingebouwde batterij* van maximaal 3 uur afspelen

  Geniet met de ingebouwde batterij* van maximaal 3 uur afspelen

  Deze speler van Philips heeft een ingebouwde compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. U kunt tot wel 3 uur onafgebroken genieten van films, foto's en muziek voordat u de batterij moet opladen. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

 • Slimme bevestiging voor in de auto voor gebruiksgemak

  Slimme bevestiging voor in de auto voor gebruiksgemak

  Waarom neemt u uw draagbare DVD-speler van thuis niet mee om onderweg van entertainment te genieten? Het unieke bevestigingssysteem voor in de auto zorgt voor gebruiksgemak en beschikt over een vergrendelingsmechanisme waarmee u de speler eenvoudig kunt verwijderen wanneer deze niet wordt gebruikt. U kunt uw draagbare DVD-speler meenemen en het bevestigingssysteem achterlaten in de auto.

 • USB-aansluiting voor het weergeven van foto's en muziek op USB-apparaten

  USB-aansluiting voor het weergeven van foto's en muziek op USB-apparaten

  U hoeft uw draagbare apparaat alleen maar op de USB-aansluiting van uw draagbare Philips DVD-speler aan te sluiten om uw digitale muziek of foto's rechtstreeks weer te geven, of om uw digitale muziek of foto's te selecteren. Nu kunt u uw favoriete momenten delen met familie en vrienden.

 • Beschermend opbergetui inbegrepen

  Beschermend opbergetui inbegrepen
Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. en worden onder licentie gebruikt.
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in