Draagbare DVD-speler

  DVD Video

  Draagbare DVD-speler

  Onderweg genieten van uw favoriete DVD-films

  Zak lekker onderuit terwijl u onderweg een film kijkt op de compacte PET710 met 17,8 cm (7") TFT LCD-scherm. Nu kunt u overal en altijd uw favoriete DVD-films, MP3-CD's en audio-CD's afspelen of JPEG-afbeeldingen bekijken.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Onderweg genieten van uw favoriete DVD-films

 • DVD, DVD+R en DVD+RW afspelen

  DVD, DVD+R en DVD+RW afspelen

  Deze Philips-speler is compatibel met de meeste DVD- en CD-discs die momenteel verkrijgbaar zijn. DVD-, DVD+R- en DVD+RW-discs zijn allemaal geschikt voor deze speler. DVD+RW is een afkorting voor een DVD-station dat geschikt is voor de gangbare opneembare DVD-indeling en DVD+RW staat voor het gangbare herschrijfbare type disc.

 • Films kijken op 16:9 breedbeeldformaat

  Films kijken op 16:9 breedbeeldformaat

  Deel uw films en digitale foto's met uw vrienden en familie. Het 16:9-breedbeeldformaat is standaard voor universele tot High Definition digitale televisie. Een beeldvullend 16:9-beeldformaat zorgt voor een uitstekende weergave van beelden zonder balken boven en onder het beeld en zonder het kwaliteitsverlies dat wordt veroorzaakt door schalen, waardoor een beeld wordt aangepast zodat het op een ander schermformaat past.

 • Inclusief autoadapter en handige afstandsbediening

  Inclusief autoadapter en handige afstandsbediening

  U kunt de draagbare speler niet alleen in de auto gebruiken met de meegeleverde autoadapter, maar u kunt ook thuis van DVD's genieten door de speler op uw TV aan te sluiten. Ga lekker zitten voor uw favoriete DVD's en gebruik de meegeleverde afstandsbediening om de speler te bedienen.

 • Dubbele hoofdtelefoonaansluiting om entertainment te delen

  Dubbele hoofdtelefoonaansluiting om entertainment te delen
 • Foto's: foto-CD (JPEG)

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal en comfortabel kijkplezier in uw huiskamer.

Alle specificaties bekijken
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in