Draagbare DVD-speler

  Draagbare DVD-speler

  Beeldscherm met draaivoet, flexibele weergave

  Geniet van films op de draagbare Philips PET1030 DVD-speler met LCD-scherm van 10,2 inch en draaivoet (180 graden). En dankzij de geheugenkaartsleuf en USB 2.0-connector kunt u uw favoriete video-ervaringen delen met uw vrienden. Wordt geleverd met een reistas. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draagbare DVD-speler

25, 9 cm (10, 2") LCD, breedbeeld PET1035/00 Soortgelijke producten zoeken

Beeldscherm met draaivoet, flexibele weergave

met ingebouwde digitale TV-ontvanger

 • DVD's, DVD+/-R's en DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  DVD's, DVD+/-R's en DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  Met DivX®-ondersteuning kunt u vanuit uw huiskamer video's in DivX®-formaat bekijken. DivX® is een MPEG4-videocompressietechnologie waarmee grote bestanden zoals films, trailers en muziekvideo's kunnen worden opgeslagen op media zoals CD-R/RW, geheugenkaarten en DVD-video. DivX-CD's kunnen worden afgespeeld op bepaalde DVD-spelers, DVD-recorders en home theatre-systemen.

 • Ondersteuning voor DVB-T voor free-to-air-kanalen (digitale TV en radio)

  Ondersteuning voor DVB-T voor free-to-air-kanalen (digitale TV en radio)

  Kies voor een nog intensere entertainmentervaring en geniet gratis van programma's op digitale kanalen. Met DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial), ontvangt u gratis digitale TV- en radioprogramma's in Europa. Het signaal wordt digitaal gehouden, zonder analoge tussenstappen, om de hoogst mogelijke kwaliteit te behouden.

 • 10,2 inch TFT LCD-scherm met hoge resolutie voor prachtig beeld

  10,2 inch TFT LCD-scherm met hoge resolutie voor prachtig beeld

  Met het LCD-kleurenscherm met hoge resolutie komen beelden tot leven. Uw dierbare foto's hebben dezelfde levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken en dankzij de rijke details lijken uw favoriete films en muziek in de kamer plaats te vinden.

 • 4 uur afspelen met oplaadbare batterij*

  4 uur afspelen met oplaadbare batterij*

  Deze speler van Philips heeft een ingebouwde compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. U kunt tot wel 4 uur onafgebroken genieten van films, foto's en muziek voordat u de batterij moet opladen. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

 • MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

 • JPEG-afbeeldingsbestanden delen met foto-CD

  JPEG-afbeeldingsbestanden delen met foto-CD

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt voor optimaal kijkplezier onderweg.

 • USB- en SD-kaartsleuven voor weergave van foto's en muziek

  USB- en SD-kaartsleuven voor weergave van foto's en muziek

  Uitgebreide mogelijkheden om bestanden over te brengen bieden het voordeel dat u zonder problemen toegang hebt tot nog meer digitale muziek en foto's via de USB-poort en SD/MMC-kaartsleuven.

 • Inclusief reistas

  Inclusief reistas

  De reistas biedt optimale bescherming wanneer u onderweg bent.

 • Zero Bright Dot™-scherm voor optimale schermkwaliteit

  Geniet met dit LCD-scherm van uitmuntende beelden zonder vervelende lichte plekken. LCD-schermen hebben vaak onvolkomenheden, in de LCD-branche aangeduid als 'defecte pixels'. Ooit werd het als onvermijdelijk beschouwd dat bij de massaproductie van LCD-schermen defecte pixels voorkwamen. Omdat Philips een zeer strikte procedure voor kwaliteitscontrole hanteert voor draagbare DVD-spelers, rollen bij ons geen LCD-schermen met defecte pixels van de band. Bepaalde draagbare DVD-spelers zijn uitgerust met Philips Zero Bright Dot™ Policy voor gegarandeerd optimale schermkwaliteit.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in