Draagbare DVD-speler

  Draagbare DVD-speler

  Overal uw favoriete HDTV*-programma's en DVD's bekijken

  De PD7015 draagbare DVD-speler heeft een ingebouwde digitale TV-ontvanger waarmee u ongecodeerde digitale HDTV*-uitzendingen kunt bekijken. Op het TFT LCD-scherm van 18 cm (7") kunt u via uw USB-station genieten van HD-videoclips, muziek en foto's. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Overal uw favoriete HDTV*-programma's en DVD's bekijken

Eenvoudige installatie

 • AC-adapter, autoadapter en A/V-kabel meegeleverd

  AC-adapter, autoadapter en A/V-kabel meegeleverd

  Deze Philips-speler wordt voor uw gemak geleverd met een AC-adapter, autoadapter en AV-kabel.

 • Compatibel met DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD

  Compatibel met DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD

  De draagbare DVD-speler van Philips is compatibel met de meeste verkrijgbare DVD- en CD-discs. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD en CD kunnen allemaal op de DVD-speler worden afgespeeld. DVD+/-R is een korte benaming voor een DVD-station dat beide gangbare opneembare DVD-formaten ondersteunt. DVD+/-RW ondersteunt beide gangbare herschrijfbare disctypen.

 • Weergave van MP3-CD, CD en CD-RW

  Weergave van MP3-CD, CD en CD-RW

  MP3 is een revolutionaire compressietechnologie waarmee grote digitale muziekbestanden tot 10 keer kleiner kunnen worden gemaakt, zonder dat dit de geluidskwaliteit drastisch verlaagt. Een enkele CD kan maximaal 10 uur muziek opslaan.

 • 17,8 cm (7") LCD-scherm met hoge pixeldichtheid (800 x 480 pixels)

  17,8 cm (7") LCD-scherm met hoge pixeldichtheid (800 x 480 pixels)

  Met het LCD-kleurenscherm met hoge resolutie (800 x 480 pixels) komen beelden tot leven. Uw dierbare foto's hebben dezelfde levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken en dankzij de rijke details lijken uw favoriete films en muziek in de kamer plaats te vinden.

 • USB-aansluiting om video's, foto's en muziek weer te geven

  USB-aansluiting om video's, foto's en muziek weer te geven

  U hoeft uw draagbare USB-apparaat alleen maar op de USB-aansluiting van uw draagbare Philips DVD-speler aan te sluiten om uw digitale video's, muziek of foto's rechtstreeks weer te geven. Nu kunt u uw favoriete momenten delen met familie en vrienden.

 • Eenvoudige installatie en automatisch zoeken naar kanalen

  De installatie is eenvoudig en snel. In het eenvoudige gebruikersmenu wordt uitgelegd hoe u de TV moet instellen. De speler zoekt automatisch naar alle beschikbare TV-zenders in uw omgeving, zodat u direct kunt genieten van uw favoriete TV-programma's.

 • MPEG4 HDTV-ontvangst via de DVB-T-tuner*

  Met HDTV kunt u televisiekijken met de beste beeld- en geluidskwaliteit, zonder een extra set-top box. Dankzij de ingebouwde tuner die geschikt is voor DVB-T-signalen voor zowel MPEG-2 als MPEG-4-formaat, kunt u High Definition-televisieprogramma's van uitzonderlijke kwaliteit ontvangen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.
 • De levensduur van de batterij en de speeltijd kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat. Optimaliseer de levensduur van de batterij door het achtergrondlicht van het LCD-scherm te dimmen, een hoofdtelefoon te gebruiken in plaats van de ingebouwde luidsprekers en een gemiddeld volume te selecteren. Ook helpt het om het apparaat bij kamertemperatuur te gebruiken.
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in