DVD-recorder/home cinema

  DVD-recorder/home cinema

  De ultieme opname-ervaring

  Hebt u genoeg van al die apparaten onder uw TV? Met de alles-in-een home-entertainmentoplossing voor DVD-opnamen van Philips kunt u nu zonder gedoe lekker in de huiskamer genieten van films en muziek.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De ultieme opname-ervaring

 • ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  Met het ShowView-systeem kunt u de videorecorder programmeren met alleen maar de ShowView-code - een nummer van maximaal negen cijfers (maar meestal minder) dat in de meeste TV-gidsen naast de programma's is weergegeven.

 • i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

 • Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van het veld met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna het veld met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt er direct een volledig beeld geschreven met de maximale resolutie. Op zulke snelheden neemt u een scherper beeld waar zonder lijnstructuur.

 • DTS Digital Surround voor meerkanaals Surround Sound

  DTS Digital Surround voor meerkanaals Surround Sound

  DTS zorgt voor een beter Surround Sound bij uw DVD-films

 • Gekleurde Easy-fit™-aansluitingen voor eenvoudige installatie

  Gekleurde Easy-fit™-aansluitingen voor eenvoudige installatie

  De gekleurde aansluitingen zorgen voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om de luidsprekers en subwoofer aan te sluiten op het home entertainment-systeem. U hoeft alleen de aansluitingen in de juiste kleur aan de achterkant van de centrale eenheid te steken.

 • Dolby Digital voor films en concerten in volledig Surround Sound

  Omdat de wereldleiders in meerkanaals geluidsnormen Dolby Digital en DTS gebruikmaken van de manier waarop het menselijke oor natuurlijk geluid verwerkt, kunt u genieten van een uitstekende geluidskwaliteit met levensechte spatial cues.

 • Dolby ProLogic II voor Surround Sound vanaf stereobronnen

  Dolby Pro Logic II is een geavanceerde matrixdecoder waarmee vanaf elke bron vijf zenders aan Surround Sound worden ontrokken, inclusief twee full-range Surround-kanalen.

 • Cinema Center Speaker™, net zo realistisch als de bioscoop

  Haal met de Cinema Center Speaker™ echt bioscoopgeluid in huis. Grotere ideale luisterplek door de op verschillende posities geplaatste vier multidirectionele woofers en de tweeter voor hoogfrequent geluid, meer diepte in het geluid dan alleen voor- en achtergrondgeluid en onderscheid tussen actie en dialogen. Natuurlijk en kristalhelder geluid door de revolutionaire nieuwe 5,1 cm (2") full range-woofers, wat een zorgt voor een sensatie als zat u niet slechts in de bioscoop, maar in de film zélf!

 • Films: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Het apparaat speelt bijna elk discformaat af en zorgt dan ook voor optimaal kijkplezier.

 • Muziek: CD, CD-R/RW en MP3-CD

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal luisterplezier.

 • Gemakkelijk te installeren home entertainment-systeem

  Philips biedt u een snelstartgids waarmee u uw systeem snel kunt installeren. Duidelijke, gekleurde afbeeldingen leiden u door de basisstappen voor het maken van een aansluiting en het verkrijgen van beeld en geluid. Deze basisstappen worden duidelijk uitgelegd op een blad in de doos en zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in