DVD home cinema-systeem

  DVD home cinema-systeem

  Geluid alsof u in de bioscoop zit

  Met dit compacte, volledig digitale home entertainment-systeem speelt u vrijwel elke disc af in hoogwaardig Dolby of DTS Surround Sound. Ga lekker zitten en geniet van de complete bioscoopervaring in uw eigen omgeving.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geluid alsof u in de bioscoop zit

 • Gekleurde Easy-fit™-aansluitingen voor eenvoudige installatie

  Gekleurde Easy-fit™-aansluitingen voor eenvoudige installatie

  De gekleurde aansluitingen zorgen voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om de luidsprekers en subwoofer aan te sluiten op het home entertainment-systeem. U hoeft alleen de aansluitingen in de juiste kleur aan de achterkant van de centrale eenheid te steken.

 • DTS, 5.1 Dolby Digital, Pro Logic II Full Surround Sound

  Een ingebouwde DTS- en Dolby Digital-decoder zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Zo kunt u genieten van een Surround Sound-ervaring en een buitengewoon natuurlijk gevoel van sfeer en dynamisch realisme. Dolby ProLogic II biedt u vijf kanalen met surround-verwerking vanaf elke stereobron.

 • Klasse 'D' digitale versterker voor betere geluidsprestaties

  De Klasse 'D' digitale versterker neemt een analoog signaal, zet dit om in een digitaal signaal en versterkt dat digitaal. Het signaal gaat vervolgens door een demodulatiefilter voor de uiteindelijke uitvoer. De versterkte digitale uitvoer levert alle voordelen van digitale audio, inclusief verbeterde geluidskwaliteit. Daar komt bij dat vergeleken met de traditionele AB-versterkers de Klasse 'D' digitale versterker een efficiëntie heeft van meer dan 90%. Deze grote efficiëntie vertaalt zich in een krachtige versterker die weinig ruimte nodig heeft.

 • Luidsprekersysteem met breed spectrum voor een natuurgetrouw geluid

  De luidspreker met breed spectrum dekt de gehele hoorbare geluidsfrequentie, om een levensechter geluid vast te leggen en weer te geven. Aangezien er één driver is voor de weergave van het gehele geluidsbereik, resulteert dit in een minimum aan fase- of tijdvervorming die de geluidskwaliteit wordt aantast.

 • Films: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Het apparaat speelt bijna elk discformaat af en zorgt dan ook voor optimaal kijkplezier.

 • Muziek: CD, CD-R/RW en MP3-CD

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal luisterplezier.

 • Foto-CD (JPEG) met muziekweergave (MP3)

  Een foto-CD is een CD-R of CD-RW waarop u MP3-foto's en digitale foto's kunt opslaan. Als u een foto-CD in de DVD-speler plaatst, verschijnt een schermmenu waarop de JPEG- en/of MP3-bestanden op de disc worden weergegeven. U hoeft alleen de gewenste muziek- en beeldbestanden te selecteren en op PLAY of OK te drukken, en u kunt uw foto's op TV bekijken terwijl tegelijkertijd uw muziek wordt afgespeeld.

 • Gemakkelijk te installeren home entertainment-systeem

  Philips biedt u een snelstartgids waarmee u uw systeem snel kunt installeren. Duidelijke, gekleurde afbeeldingen leiden u door de basisstappen voor het maken van een aansluiting en het verkrijgen van beeld en geluid. Deze basisstappen worden duidelijk uitgelegd op een blad in de doos en zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in