Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1 home cinema

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1 home cinema

  Adembenemend heldere geluidsdetails

  Ontdek het kristalheldere geluid van het nieuwe Philips SoundHub home cinema-systeem HTS9221. Geluidsdetails zijn verbazingwekkend helder dankzij de titanium tweeters. Geniet van uw favoriete films en muziek zoals ze bedoeld waren. Bekijk alle voordelen

 • Adembenemend heldere geluidsdetails

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fidelio SoundHub 2.1 home cinema

3D Blu-ray, Titanium tweeters HTS9221/12 Soortgelijke producten zoeken

Adembenemend heldere geluidsdetails

Bezeten van muziek

 • Titanium tweeters voor onvervormd, kristalhelder geluid

  Titanium tweeters voor onvervormd, kristalhelder geluid

  De gezamenlijk ontwikkelde tweeters van titanium zijn zeer robuust en licht, en staan garant voor onvervormd geluid. De ongelooflijke bestendigheid tegen vervorming en resonantie in het gehele hoorbare frequentiebereik zorgt voor kristalheldere weergave van alle geluidsdetails.

 • Premium klasse D-versterkers voor behoud van alle geluidsdetails

  Premium klasse D-versterkers voor behoud van alle geluidsdetails

  De premium klasse D-versterkers van Philips zijn speciaal ontwerpen om het oorspronkelijke geluid natuurgetrouw en via een nauwkeurig audiosignaal weer te geven, waardoor alle akoestische details in muziek en films precies zo worden overgebracht als de artiest of regisseur heeft bedoeld.

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Geïntegreerd dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Geïntegreerd dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Dankzij een geïntegreerd dock voor de iPod/iPhone kunt u de films, muziek en foto's op uw iPod/iPhone afspelen. Bovendien kunt u met de afstandsbediening van uw home cinema-systeem de iPod/iPhone opladen en bedienen, en de inhoud op uw TV weergeven. Het geïntegreerde dock maakt kabels en aansluitingen overbodig en brengt draagbaar entertainment moeiteloos naar uw huiskamer.

 • Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  Philips home cinema-systemen met Smart TV bieden een scala aan geavanceerde functies, zoals Net TV, DLNA en MyRemote. Net TV brengt allerlei online-informatie en entertainment naar uw TV. Selecteer gewoon Net TV in het startmenu om gebruik te maken van services voor de nieuwste HD VOD-releases* en gemiste uitzendingen. Met DLNA hebt u vanaf de bank toegang tot foto's, muziek en films op uw PC. Kunt u de afstandsbediening niet vinden? Gebruik uw smartphone of tablet-PC om uw home cinema te bedienen via de toepassing MyRemote van Philips.

 • Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

 • Unieke speakers met zichtbare tweeter voor storingsvrije audio

  Unieke speakers met zichtbare tweeter voor storingsvrije audio

  Unieke speakers met zichtbare tweeters voor een open, optimaal verspreid geluid.

 • Ingebouwde Wi-Fi om draadloos van uw aangesloten media te genieten

  Ingebouwde Wi-Fi om draadloos van uw aangesloten media te genieten

  Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u genieten van allerlei populaire onlineservices. U sluit uw home cinema gewoon rechtstreeks op uw thuisnetwerk aan. U hebt toegang tot fantastische websites met films, foto's, infotainment en andere onlinecontent speciaal voor uw TV.

 • Kristalhelder geluid voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Kristalhelder geluid voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Met Philips Crystal Clear kunt u nu elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals het hoort te klinken en zoals de artiest of regisseur het heeft bedoeld. Crystal Clear geeft de geluidsbron weer - of dit nu een actiefilm, musical of live-uitvoering is - getrouw, nauwkeurig en zonder vervorming. Philips home cinema-systemen met Crystal Clear beperken de geluidsverwerking tot een minimum en behouden de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent. Als resultaat worden uw orden getrakteerd op een grotere sonische accuratesse.

 • Stijlvol kwaliteitsontwerp in geborsteld aluminium en glas.

  Stijlvol kwaliteitsontwerp in geborsteld aluminium en glas.
Alle specificaties bekijken
 • De home cinema kan ook op alle andere Philips-TV's worden aangesloten.
 • Kijk op www.philips.com/blu-ray of video-on-demand ook in uw land beschikbaar is.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in