DVD/SACD home cinema-systeem

  DVD/SACD home cinema-systeem

  The art of living

  Dit elegante en bekroonde ontwerp, dat finesse en stijl combineert met prestaties, staat garant voor urenlang kijk- en luisterplezier. Zak dus lekker onderuit en geniet van films en muziek in uw eigen huiskamer.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

The art of living

 • Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van het veld met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna het veld met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt er direct een volledig beeld geschreven met de maximale resolutie. Op zulke snelheden neemt u een scherper beeld waar zonder lijnstructuur.

 • SonoWave voor vol meerkanaals Surround Sound zonder gedoe

  Het SonoWave Surround Sound-systeem met een volledige meerkanaals versterker gebruikt een geavanceerde, digitale geluidsverwerkingstechnologie die meerkanaals Surround Sound voortbrengt uit minder luidsprekers. Door de onafhankelijke luidsprekers in de juiste hoek te plaatsen, wordt het geluid door de hele kamer geprojecteerd, waardoor er een krachtig meerkanaals Surround Sound ontstaat.

 • Slim en ordelijk kabelbeheer

  Met het slimme, ordelijke kabelbeheersysteem kunt u uw kabelaansluitingen aanleggen via een ergonomisch ontworpen interface.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in