SoundBar DVD home cinema

  SoundBar DVD home cinema

  5.1 home cinema uit één enkele unit

  5.1 Surround Sound in elke ruimte en in elke zithouding! Dit eendelige geïntegreerde systeem met Ambisound past onder elke Flat TV en biedt een meeslepende luisterervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

5.1 home cinema uit één enkele unit

met Ambisound

 • Ambisound voor 5.1 Surround Sound met minder luidsprekers

  Ambisound voor 5.1 Surround Sound met minder luidsprekers

  De Ambisound-technologie levert een fantastische multikanaals Surround-ervaring met minder luidsprekers. Dit zorgt voor een meeslepende 5.1-geluidservaring. Het maakt hierbij niet uit waar u zich in de ruimte bevindt en wat de vorm en de grootte van de ruimte is. Ook heeft u geen last van rommel van meerdere luidsprekers en kabels. Ambisound levert meer geluid met minder luidsprekers door het gecombineerde effect van het psycho-akoestische fenomeen, arrayverwerking en de precieze plaatsing van de driver.

 • SoundBar met geïntegreerde luidsprekers, versterkers en DVD-speler

  SoundBar met geïntegreerde luidsprekers, versterkers en DVD-speler

  De SoundBar is een complete alles-in-een home cinema-systeem dat een geweldig 5.1 Surround Sound biedt voor een meeslepende filmervaring. Geïntegreerde luidsprekers, versterkers en een DVD-speler, het zit er allemaal op. U hebt niets anders meer nodig dan de SoundBar als aanvulling op uw TV. Geen gedoe met grote apparaten of snoeren, en toch een geweldige multikanaals geluidservaring, voor filmmomenten met familie en vrienden.

 • Geschikt voor elke Flat TV met optimaal formaat voor een TV van 37 inch of groter

  Geschikt voor elke Flat TV met optimaal formaat voor een TV van 37 inch of groter

  De SoundBar geeft een vleugje stijl en elegantie aan elke huiskamer. Hoewel hij is ontworpen voor een flat TV van 94 cm (37") of groter, is hij ook geschikt voor andere flat TV's. Bovendien past het apparaat in elk interieur en bij elke levensstijl.

 • Uitstekende geluidskwaliteit met zachte dome-tweeters en DoubleBASS

  Uitstekende geluidskwaliteit met zachte dome-tweeters en DoubleBASS

  DoubleBASS en zachte dome-tweeters zorgen voor onovertroffen audiokwaliteit. DoubleBASS legt lage frequenties vast en reproduceert ze binnen het hoorbare bereik van de subwoofer. Zo hoort u zelfs de diepste bastonen. Zachte dome-tweeters reproduceren duidelijke hoge en mid-range frequenties die de audiokwaliteit verbeteren en een groter geluidsperspectief bieden. Zo hoort u alles, luid en duidelijk.

 • Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

  Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

  Upscaling tot 1080p met HDMI zorgt voor glasheldere beelden. Films in standaarddefinitie kunnen nu in echte HD-resolutie worden weergegeven. Hierdoor geniet u van nog meer details en natuurgetrouwere beelden. Progressive Scan ("p" in "1080p") verwijdert de lijnstructuur die aanwezig is op vrijwel alle TV-schermen en zorgt op deze manier voor continu scherpe beelden. Bovendien zorgt HDMI voor een rechtstreekse digitale verbinding die zowel ongecomprimeerde digitale HD-video als digitaal meerkanaals geluid kan weergeven, zonder dat deze eerst naar analoog moet worden omgezet. Hierdoor hebt u een perfecte beeld- en geluidskwaliteit, volledig storingsvrij.

 • Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Snelle USB-apparaten hebben een gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 Mbps - veel hoger dan de 12 Mbps van oorspronkelijke USB-apparaten. Met Hi-Speed USB 2.0-koppeling hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste film, muziek of foto's weer te geven.

 • MP3 Link speelt muziek af vanaf draagbare mediaspelers

  MP3 Link speelt muziek af vanaf draagbare mediaspelers

  Met MP3 Link kunt u direct MP3-bestanden vanaf uw draagbare mediaspeler op uw home cinema-systeem afspelen. Sluit uw draagbare MP3-speler gewoon aan op de ingebouwde MP3 Link-aansluiting en geniet van uw MP3-muziek in superieure geluidskwaliteit dankzij het Philips home cinema-systeem. MP3 Link brengt uw draagbare muziek tot leven in uw woonkamer.

 • Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink kunt u meerdere apparaten bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Past overal: aan de muur, op tafel of op de standaard

  Past overal: aan de muur, op tafel of op de standaard

  Geniet van de veelzijdigheid van dit home cinema-systeem, want u kunt het plaatsen waar u maar wilt. Of het nu op een TV- of tafelstandaard staat of aan de muur hangt, het ziet er sensationeel uit en werkt probleemloos. U kiest zelf wat u het mooist vindt. U hoeft nu niet meer te kiezen tussen uw interieur en een home cinema-systeem.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in