DVD-recorder/home cinema

  DVD Rewritable

  DVD-recorder/home cinema

  Alles zien, horen en opnemen

  Met deze complete en unieke DVD-recorder gecombineerd met een home cinema-systeem kunt u uw favoriete TV-programma's in digitale kwaliteit opnemen en alle filmformaten, waaronder DivX, afspelen in volledig Surround Sound.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Alles zien, horen en opnemen

 • ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  Met het ShowView-systeem kunt u de videorecorder programmeren met alleen maar de ShowView-code - een nummer van maximaal negen cijfers (maar meestal minder) dat in de meeste TV-gidsen naast de programma's is weergegeven.

 • DTS, Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound

  DTS, Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound

  Een ingebouwde DTS- en Dolby Digital-decoder zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Zo kunt u genieten van een Surround Sound-ervaring en een buitengewoon natuurlijk gevoel van sfeer en dynamisch realisme. Dolby ProLogic II biedt u vijf kanalen met Surround-verwerking vanaf elke stereobron.

 • Enkelvoudige scart met RGB-connectiviteit voor video van hoge kwaliteit

  Enkelvoudige scart met RGB-connectiviteit voor video van hoge kwaliteit

  Scart met RGB is een kabelaansluiting die eenvoudige connectiviteit biedt voor videoweergave van hoge kwaliteit.

 • Verbind uw digitale camcorder met i.LINK

  i.Link, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, is wereldwijd de norm voor het verbinden van digitale videoapparatuur. Het wordt gebruikt met digitale thuisvideoapparatuur zoals DV- en D8-camcorders en voor PC's. Het voordeel van i.Link is dat alle audio- en videosignalen via één kabel gaan. Met i.Link Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

 • Films: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Het apparaat speelt bijna elk discformaat af en zorgt dan ook voor optimaal kijkplezier.

 • Muziek: CD, CD-R/RW en MP3-CD

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal luisterplezier.

 • Foto's (JPEG) met muzikale diapresentatie

  Maak het nog leuker om foto's te delen met familie en vrienden! Speel een diapresentatie af met muziek op de achtergrond. Dit Philips-product ondersteunt gelijktijdige weergave van JPEG-foto's en MP3-muziek. Zorg ervoor dat de bestanden voor de diapresentatie met muziek in dezelfde media zijn opgeslagen. Selecteer uw favoriete MP3-muziek en start een diapresentatie met JPEG-foto's.

 • Directe aansluiting op USB geeft foto's en muziek weer vanaf USB-flashstations

  U hoeft alleen maar het apparaat aan te sluiten op de USB-poort van uw DVD-systeem van Philips. Uw digitale muziek en foto's worden rechtstreeks vanaf het apparaat weergegeven. Nu kunt u uw mooiste momenten delen met familie en vrienden.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in