Home cinema

  Home cinema

  Bezeten van muziek

  Het kan echt: genieten van meerkanaals Surround Sound van bioscoopkwaliteit zonder omringd te zijn door luidsprekers en kabels. Deze Philips SoundBar bevat een compleet home cinema-systeem inclusief DVD-speler in één apparaat. Zo wordt elke avond filmavond! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bezeten van muziek

Geweldige Surround Sound uit de superslanke SoundBar

 • Dolby Virtual Speaker voor realistisch Surround Sound

  Dolby Virtual Speaker voor realistisch Surround Sound

  Dolby Virtual Speaker is een geavanceerde virtualiseringstechnologie voor geluid die een vol en meeslepend Surround Sound produceert via een systeem met twee luidsprekers. Zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. De weergave van DVD's is verbeterd door de 2-kanaals geluidsomgeving uit te breiden. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensecht, meerkanaals Surround Sound als de bron wordt gecombineerd met Dolby ProLogic II-geluidsverwerking. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

 • Superslanke luidsprekers voor realistische Surround Sound

  Superslanke luidsprekers voor realistische Surround Sound

  Superslanke luidsprekers met een plat en elegant ontwerp voor ongeëvenaarde Surround Sound. Superzachte dome-tweeters met een krachtige neodymium-magneet verzekeren dat de middenfrequenties en hoge tonen van films en muziek zonder verlies aan detail worden weergegeven. Het resultaat: kristalhelder en levensecht geluid zoals de artiest het heeft bedoeld.

 • Scherpere HD-beelden met HDMI 1080p

  Scherpere HD-beelden met HDMI 1080p

  Upscaling tot 1080p met HDMI zorgt voor glasheldere beelden. Films in standaarddefinitie kunnen nu in echte HD-resolutie worden weergegeven. Hierdoor geniet u van nog meer details en natuurgetrouwere beelden. Progressive Scan ("p" in "1080p") maakt een einde aan de lijnstructuur die aanwezig is op vrijwel alle TV-schermen en zorgt op deze manier voor continu scherpe beelden. Bovendien zorgt HDMI voor een rechtstreekse digitale verbinding die zowel ongecomprimeerde digitale HD-video als digitaal meerkanaals geluid kan weergeven, zonder dat deze eerst naar analoog moet worden omgezet. Hierdoor hebt u een perfecte beeld- en geluidskwaliteit, volledig storingsvrij.

 • Past overal: aan de muur, op tafel of op de standaard

  Past overal: aan de muur, op tafel of op de standaard

  Geniet van de veelzijdigheid van dit home cinema-systeem, want u kunt het plaatsen waar u maar wilt. Of het nu op een TV- of tafelstandaard staat of aan de muur hangt, het ziet er sensationeel uit en werkt probleemloos. U kiest zelf wat u het mooist vindt. U hoeft nu niet meer te kiezen tussen uw interieur en een home cinema-systeem.

 • Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Snelle USB-apparaten hebben een gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 Mbps - veel hoger dan de 12 Mbps van oorspronkelijke USB-apparaten. Met Hi-Speed USB 2.0-koppeling hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste film, muziek of foto's weer te geven.

 • Optioneel dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Optioneel dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Sluit de dock aan op uw home cinema-systeem en geniet van de muziek, video's en afbeeldingen op uw iPod en iPhone. Het dock is als afzonderlijk accessoire verkrijgbaar.

 • SoundBar-ontwerp past het beste bij een Flat TV van 81 cm (32") of groter

  SoundBar-ontwerp past het beste bij een Flat TV van 81 cm (32") of groter

  De SoundBar home cinema-luidspreker geeft een vleugje stijl en elegantie aan elke huiskamer. Hoewel hij is ontworpen voor een Flat TV van 81 cm (32") of groter, is hij ook geschikt voor andere Flat TV's. Bovendien past het apparaat in elk interieur en bij elke levensstijl.

 • Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Met de intuïtieve bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.

 • Het RMS-vermogen van 400 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 400 W levert geweldig geluid voor films en muziek
 • Draadloze subwoofer voor fantastische bastonen zonder de kabels

  Draadloze subwoofer voor fantastische bastonen zonder de kabels
 • Superslank SoundBar-ontwerp met platte luidsprekers

  Superslank SoundBar-ontwerp met platte luidsprekers
 • Weergave van DVD's en CD's, dus u kunt genieten van al uw films en muziek

  Weergave van DVD's en CD's, dus u kunt genieten van al uw films en muziek
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in