SoundBar-luidspreker

  SoundBar-luidspreker

  Krachtig geluid voor alle TV's

  De Philips HTL5145B soundbar combineert een flinterdun profiel met een donderend basgeluid. De ultraslanke subwoofer kan overal worden neergezet om de perfecte beleving te creëren. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 369,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

SoundBar-luidspreker

2.1-kanaals draadloze smalle subwoofer, Bluetooth® aptX, AAC en NFC, 1 HDMI in en HDMI out ARC, 320 W HTL5145B/12 Soortgelijke producten zoeken

Krachtig geluid voor alle TV's

met slanke draadloze subwoofer

 • Dual reflex-systeem voor krachtig basgeluid

  Dual reflex-systeem voor krachtig basgeluid

  De meeste subwoofers op de markt hebben een enkele baspoort en een enkele driver, maar voor groter en helderder basgeluid zijn twee baspoorten nodig. De grotere open ruimte die door twee baspoorten wordt gecreëerd, verhoogt de luchtstroom, waardoor vervorming wordt verminderd en tegelijkertijd meer basgeluid wordt geproduceerd. Met twee 6,5-inch drivers en twee baspoorten gaat het dual bass reflex-systeem de bas uit een gewone subwoofer ver te boven.

 • Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

  Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

  Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

 • Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen

  Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen

  Koppel Bluetooth-apparaten gemakkelijk met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een luidspreker om de luidspreker in te schakelen, het koppelen via Bluetooth te starten en te beginnen met het streamen van muziek.

 • Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

 • Dolby Digital en DTS voor een geweldige Surround Sound

  Dolby Digital en DTS voor een geweldige Surround Sound

  Stap over op digitaal en haal het meeste uit uw muziek en films. Zelfs stereomuziek klinkt geweldig, omdat Dolby Digital en DTS Digital Surround digitale muziek en video's verbeteren door deze krachtiger te maken, zodat u een overweldigende Surround Sound uit uw home cinema-luidspreker krijgt.

 • Slanke draadloze subwoofer voor verticale en horizontale plaatsing

  Slanke draadloze subwoofer voor verticale en horizontale plaatsing
 • Aansluiten op één HDMI in voor een geweldige beeld- en geluidskwaliteit

  Geniet van levensechte 3D-weergave en Crystal Clear 5.1- of 7.1-audio, gewoon door de audio HDMI in-uitgang van onze speler aan te sluiten op uw niet-3D AV-ontvanger.

 • Tweeter van Mylar voor high definition geluid

  Het unieke materiaal Mylar dat in de tweeters is gebruikt, zorgt voor een ongelooflijke geluidsdefinitie. Het volledige bereik van hoge frequenties wordt perfect weergegeven. Muziek komt tot leven en films klinken zoals ze zijn bedoeld. Als integraal onderdeel van de tweerichtingsstructuur verbetert de tweeter de hoge frequenties, met als resultaat een helderder, ruimtelijker en preciezer geluid, in samenwerking met de woofer. Verbeterde helderheid betekent dat u alle verschillende elementen in de muziek herkent. Luister naar de afzonderlijke instrumenten, de helder klinkende stemmen en geniet van elk verfrissend detail van uw muziek.

 • Krachtig geluid (320 W)

  Twee units, elk met 4 woofers en 2 tweeters, houden het geluid perfect in balans. Dit komt neer op een totale uitvoer van 320 W aan geluid, die wordt aangevuld door de krachtige bas van een 17L-subwoofer.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in