SalonPro AC

Föhn

  SalonPro AC

  Föhn

  De föhns die kappers zelf willen gebruiken

  Zoek je net zo'n föhn als in de kapsalon? Als je er elke dag wilt uitzien alsof je net van de kapper komt, is de SalonPro met 2100 W aan superprofessionele droogkracht dé föhn voor jou. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

SalonPro AC Föhn

2000 W, IonBoost, Keramische diffuser HP4892/00 Soortgelijke producten zoeken

De föhns die kappers zelf willen gebruiken

SalonPro

 • Professioneel, 2000 W, voor een perfect salonresultaat

  Professioneel, 2000 W, voor een perfect salonresultaat

  Deze professionele föhn van 2000 W produceert een krachtige luchtstroom. Deze combinatie van kracht en snelheid maakt het drogen en stylen van je haar sneller en eenvoudiger.

 • Negen flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle

  Negen flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle

  De vereiste snelheid en temperatuur kunnen eenvoudig worden aangepast om het perfecte resultaat te krijgen. Negen verschillende standen geven je volledige controle om nauwkeurig te stylen zoals jij het graag wilt.

 • Professionele AC-motor gaat 50% langer mee

  Professionele AC-motor gaat 50% langer mee

  Dit type motor is speciaal ontwikkeld voor de professionele markt en biedt diverse voordelen. Het allerbelangrijkste is dat de levensduur van deze motor veel langer is dan die van standaardmotors. Je föhn gaat 50% langer mee. Bovendien is de luchtstroom extra krachtig, voor snel en effectief drogen.

 • Keramisch element voor gladder haar

  Keramisch element voor gladder haar

  Het meegeleverde keramisch element beschermt tegen uitdrogen. Het geeft infraroodwarmte (een aangename warmte) af die het haar van binnenuit droogt en beschermt tegen uitdrogen, zonder dat de snelheid en doeltreffendheid afneemt.

 • Ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

  Ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

  Geef je haar een onmiddellijke boost met ionenconditoner. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat is prachtig glad, glanzend en pluisvrij haar.

 • Coolshot voor je eigen style

  Coolshot voor je eigen style

  Een druk op de CoolShot-knop zorgt voor een intense stroom koude lucht, een onmisbare professionele functie voor kappers. Het wordt na het stylen gebruikt om het model te fixeren.

 • Zachte handgreep voor gebruiksgemak

  Zachte handgreep voor gebruiksgemak

  De zachte, ergonomische antisliphandgreep is door professionals getest op gebruiksgemak en professionele resultaten.

 • Slanke compressor voor precisiestyling

  De compressor leidt de luchtstroom door de slanke opening naar specifieke gebieden. Het resultaat is een perfecte styling die ideaal is voor het bijwerken of afmaken van je kapsel.

 • Keramische volumediffuser voor extra veiligheid en meer volume

  De volumediffuser droogt het haar snel en gelijkmatig. Hierdoor wordt pluizen geminimaliseerd en volume toegevoegd. De diffuser is voorzien van een hoogwaardige keramische buitenlaag. Dit beschermt het haar en maakt het zacht en glanzend, waardoor je perfecte gezonde krullen en veerkrachtige kapsels kunt creëren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in