DVD-speler/recorder

  DVD-speler/recorder

  Zet digitale foto's en camcordertapes op DVD

  De enige DVD-recorder waarmee u uw dierbare momenten eenvoudig, snel en betrouwbaar van een dure geheugenkaart kunt overbrengen naar DVD.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Zet digitale foto's en camcordertapes op DVD

en speel ze af op TV!

 • i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

 • Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van het veld met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna het veld met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt er direct een volledig beeld geschreven met de maximale resolutie. Op zulke snelheden neemt u een scherper beeld waar zonder lijnstructuur.

 • Sla met de Digital Photo Recorder uw afbeeldingen op DVD op

  De Digital Photo Recorder is een krachtige afbeeldingenbrowser in de DVD-recorder. U ziet een eenvoudige en intuïtieve interface op het TV-scherm en u kunt uw kostbare digitale afbeeldingen opslaan op duurzame DVD-discs. Dit kan in volledige resolutie als JPEG-bestanden of in MPEG-formaat als een voor DVD geschikte diapresentatie die kan worden afgespeeld op reguliere DVD-spelers.

 • PCMCIA-mediasleuf om foto's vanaf geheugenkaarten op TV te bekijken

  Met behulp van de mediasleuf hebt u via een PCMCIA-adapter onmiddellijk toegang tot digitale afbeeldingen van verschillende geheugenkaartformaten (bijvoorbeeld Compact Flash, Memory Stick, SD-kaarten en multimediakaarten).

 • RGB-ingang voor de beste analoog-naar-digitaal opnamen vanaf een set-top box

  RGB Component Video is de interconnectienorm voor analoge video met de beste kwaliteit -- scherper dan S-Video en composiet video. DVD-recorders van Philips kunnen rechtstreeks opnemen van RGB-bronnen zoals satellietontvangers.

 • Neem tot 8 uur op een enkelzijdige DVD+R/RW op

  Met DVD-recorders waarop de modus voor 8 uur opnemen beschikbaar is, kunt u tot acht uur video opnemen op een enkelzijdige DVD+R/RW.

 • U kunt uw DVD's afspelen op andere DVD-spelers en DVD-stations

  DVD-recorders kunnen reguliere DVD-videodiscs afspelen. Bovendien kunnen DVD+R's en DVD+RW's die worden opgenomen met DVD-recorders, worden afgespeeld op bestaande DVD-videospelers.

 • Pas het achtergrondbeeld van het Index Picture Screen (IPS) aan.

  Het Index Picture Screen is een DVD-menu dat op iedere DVD+R/RW wordt gemaakt en dat ook toegankelijk is op reguliere DVD-spelers. Het geeft een overzicht van de inhoud van de disc en toegang tot de opnamen. Op deze manier kunt u gemakkelijk navigeren naar de opname van uw keuze.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in