DVD-speler/recorder

  DVD-speler/recorder

  Ervaar de magie van het opnemen op DVD

  Dankzij i.LINK kunt u uw favoriete camcordertapes nu kopiëren en voor altijd bewaren met een perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ervaar de magie van het opnemen op DVD

 • i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

 • Neem tot 8 uur op een enkelzijdige DVD+R/RW op

  Met DVD-recorders waarop de modus voor 8 uur opnemen beschikbaar is, kunt u tot acht uur video opnemen op een enkelzijdige DVD+R/RW.

 • RGB-ingang voor de beste analoog-naar-digitaal opnamen vanaf een set-top box

  RGB Component Video is de interconnectienorm voor analoge video met de beste kwaliteit -- scherper dan S-Video en composiet video. DVD-recorders van Philips kunnen rechtstreeks opnemen van RGB-bronnen zoals satellietontvangers.

 • 2.0 Dolby Digital-codering voor kwalitatief hoogstaande audio-opnamen

  Dolby Digital is een geavanceerde digitale audiocoderingstechniek die op alle DVD-videodiscs wordt gebruikt. DVD-recorders van Philips slaan audio op in hetzelfde formaat, zodat het volledig compatibel is met elke DVD-speler. De kwaliteit overtreft die van een analoge videorecorder.

 • U kunt uw DVD's afspelen op andere DVD-spelers en DVD-stations

  DVD-recorders kunnen reguliere DVD-videodiscs afspelen. Bovendien kunnen DVD+R's en DVD+RW's die worden opgenomen met DVD-recorders, worden afgespeeld op bestaande DVD-videospelers.

 • Index Picture Screen is een DVD-menu op een DVD

  Het Index Picture Screen is een DVD-menu dat op iedere DVD+R/RW wordt gemaakt en dat ook toegankelijk is op reguliere DVD-spelers. Het geeft een overzicht van de inhoud van de disc en toegang tot de opnamen. Op deze manier kunt u gemakkelijk navigeren naar de opname van uw keuze.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in