entertainmentsysteem met dock

  DVD playback

  entertainmentsysteem met dock

  Geniet van uw video's vanaf iPod, DVD en SD-kaart

  Bekijk uw DVD's en iPod-video's op een 22,9 cm (9") breedbeeldkleurenscherm met de compacte Philips DCP951. Dankzij de inklapbare iPod-adapter en de ingebouwde SD/MMC-kaartsleuven kunt u al uw DivX-films en digitale foto's bekijken, waar deze ook op staan. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

entertainmentsysteem met dock

22, 9 cm (9") kleurenscherm, DVD-weergave DCP951/12 Soortgelijke producten zoeken

Geniet van uw video's vanaf iPod, DVD en SD-kaart

 • 22,9 cm (9") TFT LCD-kleurenscherm (16:9) in breedbeeldformaat

  22,9 cm (9") TFT LCD-kleurenscherm (16:9) in breedbeeldformaat

  Met het LCD-kleurenscherm komen beelden tot leven. Uw dierbare foto's hebben dezelfde levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken en dankzij de rijke details lijken uw favoriete films en muziek in de kamer plaats te vinden. Het 16:9-breedbeeldformaat is standaard voor universele tot High Definition digitale televisie. Een beeldvullend 16:9-beeldformaat zorgt voor een uitstekende weergave van beelden zonder balken boven en onder het beeld en zonder het kwaliteitsverlies dat wordt veroorzaakt door schalen, waardoor een beeld wordt aangepast zodat het op een ander schermformaat past.

 • Uw iPod gelijktijdig afspelen en opladen

  Uw iPod gelijktijdig afspelen en opladen

  Geniet van uw favoriete MP3-muziek terwijl u uw iPod oplaadt! U kunt uw iPod rechtstreeks aansluiten op het entertainmentsysteem met dockingstation. Zo kunt u luisteren naar uw favoriete muziek met superieur geluid. Het station laadt bovendien uw iPod op tijdens het afspelen. U kunt dus van uw muziek genieten en hoeft u geen zorgen te maken dat de batterij van uw iPod leeg raakt. Met de afstandsbediening kunt u navigeren door de muziek die is opgeslagen op uw iPod en deze selecteren en afspelen. Als u uw iPod in het entertainmentsysteem met dockingstation plaatst, wordt deze automatisch opgeladen.

 • DVD's, DVD+/-R's en DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  DVD's, DVD+/-R's en DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  Met DivX®-ondersteuning kunt u vanuit uw huiskamer video's in DivX®-formaat bekijken. DivX® is een MPEG4-videocompressietechnologie waarmee grote bestanden zoals films, trailers en muziekvideo's kunnen worden opgeslagen op media zoals CD-R/RW, geheugenkaarten en DVD-video. DivX-CD's kunnen worden afgespeeld op bepaalde DVD-spelers, DVD-recorders en home theatre-systemen.

 • SD/MMC-kaartsleuf voor het bekijken van films en foto's

  SD/MMC-kaartsleuf voor het bekijken van films en foto's

  Bekijk, beluister en deel uw videoclips, foto's en muziek: eenvoudig en direct. Voor extra gebruiksgemak is de speler voorzien van een ingebouwde kaartsleuf voor SD/MMC-geheugenkaarten. Plaats de geheugenkaart in de sleuf aan de zijkant van de speler om uw multimediabestanden op de kaart weer te geven.

 • Geniet met de ingebouwde batterij van maximaal 2,5 uur afspelen*

  Geniet met de ingebouwde batterij van maximaal 2,5 uur afspelen*

  Deze speler van Philips heeft een ingebouwde compacte, oplaadbare batterij voor langdurig vermogen. U kunt tot wel 2,5 uur onafgebroken genieten van films, foto's en muziek voordat u de batterij moet opladen. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

 • Diapresentaties, foto's of miniatuurafbeeldingen weergeven

  Diapresentaties, foto's of miniatuurafbeeldingen weergeven
 • Eén afstandsbediening voor het systeem en uw iPod

  Eén afstandsbediening voor het systeem en uw iPod
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in