Entertainmentsysteem met dock

  DVD playback

  Entertainmentsysteem met dock

  Geniet van uw video's vanaf iPod, DVD en SD-kaart

  Geniet van uw DVD's en iPod-video's op een breedbeeldscherm van 21,6 cm (8,5") met draaivoet. De slanke en compacte Philips DCP850 beschikt tevens over een SD/MMC-geheugenkaartlezer waarmee u digitale foto's of DivX-films kunt weergeven die zijn opgeslagen op uw geheugenkaart.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van uw video's vanaf iPod, DVD en SD-kaart

 • Uw iPod gelijktijdig afspelen en opladen

  Uw iPod gelijktijdig afspelen en opladen

  Geniet van uw favoriete MP3-muziek terwijl u uw iPod oplaadt! U kunt uw iPod rechtstreeks aansluiten op het entertainmentsysteem met dockingstation. Zo kunt u luisteren naar uw favoriete muziek met superieur geluid. Het station laadt bovendien uw iPod op tijdens het afspelen. U kunt dus van uw muziek genieten en hoeft u geen zorgen te maken dat de batterij van uw iPod leeg raakt. Met de afstandsbediening kunt u navigeren door de muziek die is opgeslagen op uw iPod en deze selecteren en afspelen. Als u uw iPod in het entertainmentsysteem met dockingstation plaatst, wordt deze automatisch opgeladen.

 • DVD's, DVD+/-R's en DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  DVD's, DVD+/-R's en DVD+/-RW's, (S)VCD's en DivX®- en MPEG4-films afspelen

  Met DivX®-ondersteuning kunt u vanuit uw huiskamer video's in DivX®-formaat bekijken. DivX® is een MPEG4-videocompressietechnologie waarmee grote bestanden zoals films, trailers en muziekvideo's kunnen worden opgeslagen op media zoals CD-R/RW, geheugenkaarten en DVD-video. DivX-CD's kunnen worden afgespeeld op bepaalde DVD-spelers, DVD-recorders en home theatre-systemen.

 • SD/MMC-kaartsleuf voor het bekijken van films en foto's

  SD/MMC-kaartsleuf voor het bekijken van films en foto's

  Bekijk, beluister en deel uw videoclips, foto's en muziek: eenvoudig en direct. Voor extra gebruiksgemak is de speler voorzien van een ingebouwde kaartsleuf voor SD/MMC-geheugenkaarten. Plaats de geheugenkaart in de sleuf aan de zijkant van de speler om uw multimediabestanden op de kaart weer te geven.

 • Films kijken op 16:9 breedbeeldformaat

  Films kijken op 16:9 breedbeeldformaat

  Deel uw films en digitale foto's met uw vrienden en familie. Het 16:9-breedbeeldformaat is standaard voor universele tot High Definition digitale televisie. Een beeldvullend 16:9-beeldformaat zorgt voor een uitstekende weergave van beelden zonder balken boven en onder het beeld en zonder het kwaliteitsverlies dat wordt veroorzaakt door schalen, waardoor een beeld wordt aangepast zodat het op een ander schermformaat past.

 • Dolby Digital voor de ultieme filmervaring

  Dolby Digital voor de ultieme filmervaring

  Omdat de wereldleider in meerkanaals geluidsnormen, Dolby Digital, gebruik maakt van de manier waarop het menselijke oor natuurlijk geluid verwerkt, kunt u genieten van een uitstekende geluidskwaliteit met levensechte spatial cues.

 • LCD-kleurenscherm van 8,5 inch met draaivoet voor flexibeler kijkplezier

  LCD-kleurenscherm van 8,5 inch met draaivoet voor flexibeler kijkplezier
 • Eén afstandsbediening voor het systeem en uw iPod

  Eén afstandsbediening voor het systeem en uw iPod
 • Zero Bright Dot™-scherm voor optimale schermkwaliteit

  Geniet met dit LCD-scherm van uitmuntende beelden zonder vervelende lichte plekken. LCD-schermen hebben vaak onvolkomenheden, in de LCD-branche aangeduid als 'defecte pixels'. Ooit werd het als onvermijdelijk beschouwd dat bij de massaproductie van LCD-schermen defecte pixels voorkwamen. Omdat Philips een zeer strikte procedure voor kwaliteitscontrole hanteert voor draagbare DVD-spelers, rollen bij ons geen LCD-schermen met defecte pixels van de band. Bepaalde draagbare DVD-spelers zijn uitgerust met Philips Zero Bright Dot™ Policy voor gegarandeerd optimale schermkwaliteit.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in