Xenium

  Xenium

  Ongelooflijke vrijheid

  De Philips Xenium 9@9c is een triband clamshell telefoon voor de drukke, veeleisende manager die altijd onderweg is en niets minder verwacht dan de beste kwaliteit en prestaties. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ongelooflijke vrijheid

Batterij met superlange levensduur!

 • Tot 1 maand stand-by tijd

  Tot 1 maand stand-by tijd

  De telefoon kan met één keer opladen een maand in stand-by staan.

 • Tot 8,5 uur spreektijd

  Tot 8,5 uur spreektijd

  De telefoon heeft na één keer opladen maximaal 8,5 uur spreektijd.

 • Ingebouwde opslagcapaciteit van 7 MB

  U kunt de ingebouwde opslagcapaciteit van 7 MB onder meer gebruiken voor de opslag van persoonlijke foto's, melodieën, berichten en games.

 • 1000 telefoonboekvermeldingen met elk maximaal 5 nummers

  Dankzij het opslaggeheugen van 1000 telefoonboekvermeldingen met elk maximaal 5 nummers hebt u al uw zakelijke en persoonlijke contacten bij de hand.

 • Grote opslagcapaciteit voor maximaal 20 MMS-berichten en 300 SMS-berichten

  De dynamische gebruikersopslag van deze telefoon heeft een geheugen met voldoende capaciteit voor maximaal 20 MMS-berichten (Multimedia Messaging Service) en 300 SMS-berichten (Short Message Service) tegelijk.

 • Tot 15 spraakopnamesets opslaan

  De telefoon kan tot 15 spraakopnamesets van 1 minuut opslaan, waardoor u de flexibiliteit hebt om belangrijke berichten, gesprekken en persoonlijke ringtones op te nemen.

 • Stemherkenning en spraakopname

  Met stemherkenning kunt u door middel van een eenvoudige stemopdracht bellen en telefoongesprekken of voice memo's opnemen. Met slechts één woord selecteert u een nummer uit de namenlijst of activeert u een functie. U kunt spraakopnamen gebruiken als ringtone, SMS-waarschuwing of MMS-bericht.

 • Snelle opname van telefoongesprekken

  Neem uw telefoongesprekken eenvoudig en snel op. U hoeft alleen de SMS-toets ingedrukt te houden in de spraakmodus om belangrijke telefoongesprekken vast te leggen. Het systeem kan tot 15 gesprekken van elk 1 minuut opslaan.

 • Triband-telefoon GSM900/1800/1900

  Met de GSM-modi van 900 MHz, 1800 MHz en 1900 MHz kunt u de telefoon overal ter wereld gebruiken.

 • Java 2.0-technologie

  Met Java 2.0-technologie kunt u uw telefoon verder volgens uw wensen aanpassen door nieuwe games en toepassingen te downloaden.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in