Mobiele telefoon

  Mobiele telefoon

  Een vleugje magie

  De Philips 639 is een unieke clamshell telefoon. Het verbazingwekkende scherm aan de buitenzijde gaat schuil achter een spiegel over de hele lengte. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een vleugje magie

Mirror FX

 • Het magische effect van Mirror FX

  Ontdek een magisch scherm met een speciaal effect verborgen achter de spiegel. Het magische effect van Mirror FX wordt bewerkstelligd door het gebruik van een spiegel om een extern scherm te verbergen. Het scherm wordt zichtbaar als de telefoon overgaat.

 • Helder OLED LCD-subscherm

  De OLED-technologie voorziet u van een superheldere weergave, met betere animaties om met anderen te delen.

 • Gekke animaties voor meer plezier met uw telefoon

  Geef een persoonlijk tintje aan de alarmfunctie van uw telefoon met gekke animaties. Laat elke 15, 30 of 60 minuten een gek alarm klinken, bijvoorbeeld een gong. Of kies 1 van de 5 dierenanimaties (schildpad, kikker, tijger, konijn of panda) en tover een lach op het gezicht van uw vrienden.

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  Met MMS (Multimedia Messaging Service) kunt u uw mobiele telefoon gebruiken om foto-, video- en audiobestanden met tekstberichten mee te sturen of te ontvangen.

 • Mix uw eigen polyfone melodieën en ringtones met BeDJ

  Met de verbluffende BeDJ-functie kunt u waar en wanneer u maar wilt uw eigen muziek mixen, beluisteren en delen. U kunt uw creativiteit volledig loslaten op deze draagbare muziekstudio. Maak eigen ringtones aan de hand van vooraf gedefinieerde deuntjes van bekende DJ's uit binnen- en buitenland, de polyfone ringtones op uw telefoon, of met content die u via WAP, infrarood of MMS hebt gedownload. U kunt tot 9 verschillende nummers in real-time mixen!

 • TFT-scherm met 65.536 prachtige kleuren

  Het heldere, contrastrijke TFT-kleurenscherm biedt maar liefst 65.536 prachtige kleuren met ultrafijne puntafstand voor scherpe, kleurrijke afbeeldingen en foto's.

 • Rijke polyfone melodieën met 32 tonen

  Bij polyfone melodieën met 32 tonen wordt gebruik gemaakt van het MIDI-formaat om van verschillende noten gelijktijdig een melodie te maken. Het resultaat is natuurlijke, realistische muziek die klinkt alsof er een klein orkest met verschillende instrumenten aan het spelen is.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in