Niet-gecategoriseerd

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Opvallend scherm voor toepassingen in overdekte openbare ruimten

  Houd uw kosten in de hand met deze 37 inch LCD-monitor die via het netwerk kan worden bestuurd. Dit model biedt een scala aan functies voor de meest veeleisende toepassingen voor gebruik in openbare ruimten en door bedrijven, of u het nu in een netwerk of als zelfstandig scherm gebruikt. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Opvallend scherm voor toepassingen in overdekte openbare ruimten

 • Breed WXGA-scherm met een resolutie van 1366 x 768 voor een scherpere weergave

  Het brede LCD-scherm heeft een XGA-resolutie van 1366 x 768 pixels. WXGA-monitoren hoeven niet geïnterlinieerd te zijn, wat de schermprestaties verbetert en voor een nauwkeurigere kleurweergave zorgt.

 • HDMI-ingang voor volledig digitale HD-verbinding in één kabel

  HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden geconverteerd, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en trillingsvrij. HDMI stemt met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging.

 • Deinterlacing van motion-compensatie

  Deinterlacing van motion-compensatie maakt gebruik van een slim deinterlacingalgoritme, dat met behulp van afbeeldingen in een digitaal geheugen de bewegingssnelheid en -richting van voorwerpen meet en evalueert. Zo worden nieuwe velden gemaakt met gecorrigeerde bewegingsposities, zodat uw videobeelden er vloeiend, trillingsvrij en superscherp uitzien.

 • Kleurenscheiding met 3D-combfilter voor een superscherp beeld

  Het 3D-combfilter zorgt voor een betere scheiding van signalen voor helderheid en kleuren in 3D-weergave en voorkomt zo hinderlijke kleurschiftingen, die afbreuk doen aan uw kijkplezier. Het 3D digitale combfilter voert veld voor veld vergelijkingen uit van het televisiebeeld en eventuele vervormingen met een superscherpe afbeelding als resultaat.

 • Met PiP kunt u gelijktijdig naar een tweede bron kijken

  U kunt gelijktijdig naar twee verschillende bronnen kijken, bijvoorbeeld twee videobronnen of een combinatie van gegevens/afbeeldingen

 • Bediening van de achtergrondverlichting

  U kunt de intensiteit van het licht op het scherm aanpassen aan het omgevingslicht in openbare ruimten of bedrijfsomgevingen. Met name in openbare ruimten, waar schermen vaak een groot deel van de dag worden gebruikt, kan het dimmen van de achtergrondverlichting veel energieverbruik besparen.

 • Uitgebreid accessoirepakket

  Dit HD Ready Display is standaard uitgerust met een accessoirepakket met een afstandsbediening, gebruikershandleiding, DVI- en VGA-kabels, een tafelstandaard (voeten) en (afneembare) luidsprekers.

 • De monitor is op afstand bestuurbaar vanaf het netwerk

  Door de bestuurbaarheid via het netwerk kan de gebruiker monitoren op afstand bedienen met behulp van het RS232-protocol.

 • In verticale modus te gebruiken

  Dit scherm kan ook veilig en betrouwbaar in verticale stand worden bevestigd.

 • Verborgen en vergrendelbare bedieningsknoppen

  De lokale bedieningsknoppen van het scherm zijn dusdanig geplaatst dat deze minder zichtbaar zijn voor onmiddellijke toegang. Bovendien kunnen de sensor van de afstandsbediening en de lokale bedieningsknoppen via RS232 worden uitgeschakeld om te voorkomen dat anderen het scherm kunnen gebruiken in een openbare ruimte.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in