Draagbare radio

  Draagbare radio

  Geniet van uw favoriete radioprogramma's

  Met een ingebouwde luidspreker die een hard maar hoogwaardig geluid produceert en FM/MW/LW-afstemming laat deze met hout afgewerkte radio uw favoriete programma's ongelooflijk klinken. Bediening was nog nooit zo eenvoudig dankzij 30 voorkeurzenders en een groot verlicht LCD-display dat zelfs bij weinig licht duidelijk af te lezen is. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draagbare radio

Digitale FM/MW/LW-tuner, 30 voorkeurzenders, één druk op de knop, Klok, audio-ingang, Batterij of netspanning AE2800/12 Soortgelijke producten zoeken

Geniet van uw favoriete radioprogramma's

toegang tot uw voorkeurzenders met één druk op de knop

 • Ingebouwde luidspreker om hardop radio te luisteren in een in goede geluidskwaliteit

  Ingebouwde luidspreker om hardop radio te luisteren in een in goede geluidskwaliteit

  Een luidspreker biedt een goede geluidskwaliteit voor meer luisterplezier.

 • Groot verlicht LCD-scherm voor een betere weergave bij weinig licht

  Groot verlicht LCD-scherm voor een betere weergave bij weinig licht

  Dankzij het verlichte LCD-scherm ziet u alle belangrijke informatie en bedieningsopties ook bij weinig licht in één oogopslag.

 • De batterij-indicatie houdt u op de hoogte van het batterijniveau

  De batterij-indicatie houdt u op de hoogte van het batterijniveau

  Wanneer de batterij bijna leeg is, gaat de batterij-indicatie branden.

 • Werkt op batterijen of netspanning voor veelzijdige plaatsing

  Werkt op batterijen of netspanning voor veelzijdige plaatsing

  Geniet van gemak en flexibiliteit door batterijen in de Philips-radio te plaatsen of het aan te sluiten op een stopcontact. Wanneer er geen stopcontact beschikbaar is of wanneer u niet wilt dat er kabels zichtbaar zijn, kunt u de draagbare radio gebruiken met batterijen. Wanneer u liever een continue en stabiele stroomvoorziening hebt, sluit u de radio aan op een stopcontact. Nu kunt u echt genieten van de vrijheid om te luisteren waar u wilt.

 • Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten

  Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten

  Met één verbinding geniet u van al uw muziek van draagbare apparaten en computers. Sluit gewoon uw apparaat aan op de AUDIO-INGANG (3,5 mm) op uw Philips-luidsprekers. Gebruik op uw computers de aansluiting voor hoofdtelefoons. Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u direct genieten van uw hele muziekverzameling via deze fantastische luidsprekers. Philips levert gewoon beter geluid.

 • Digitale FM/MW/LW-tuner met 30 voorkeurzenders

  Met de ingebouwde digitale FM/MW/LW-tuner geniet u elke dag van uw favoriete nummers of nieuws op uw radiozender. Stem eenvoudig af op de zender die u wilt instellen en houd de programmaknop ingedrukt om de frequentie te onthouden. U kunt maximaal 30 radiozenders als voorkeurzender instellen en overal van uw favoriete programma's genieten.

 • Voorkeurzenders met één druk op de knop voor optimaal gemak

  Deze radio biedt extra gemak dankzij de 30 voorkeurzenders (10 voor FM-band, 10 voor MW-band en 10 voor LW-band). Wanneer u een zender hebt gekozen met de digitale tuner, kunt u deze opslaan met een van de preset-knoppen voor zenders. Om uw favoriete zenders later te beluisteren, drukt u gewoon op de preset-knop met hetzelfde nummer. U hoeft de zender nooit meer op te zoeken met de digitale tuner.

 • Ingebouwde klokfunctie

  Een ingebouwde klok geeft nauwkeurig de tijd weer. Als de radio is uitgeschakeld, wordt het klokdisplay weergegeven voor nog meer gemak.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in