Professionele DJ-hoofdtelefoon

  Professionele DJ-hoofdtelefoon

  Professionele DJ-hoofdtelefoon

  De A1PRO is gemaakt in samenwerking met de vijf keer tot beste DJ ter wereld uitgeroepen Armin van Buuren. De hoofdtelefoon is perfect voor elektronische muziek en of u nu aan het reizen bent of achter het mengpaneel staat, de A1PRO maakt elke toon krachtig en meeslepend. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Professionele DJ-hoofdtelefoon

Professionele DJ-hoofdtelefoon, Voor op het oor, Zachte oorkussens, Opvouwbaar A1PRO/00 Soortgelijke producten zoeken

Professionele DJ-hoofdtelefoon

In samenwerking met Armin van Buuren

 • 40 mm, 2500 mW drivers zorgen voor muziek zonder vervorming

  40 mm, 2500 mW drivers zorgen voor muziek zonder vervorming

  Krachtige neodymium-drivers van 40 mm, ontwikkeld voor 2500 mW vermogen, zorgen voor een helder, dynamisch geluid zonder vervorming, zelfs bij een hoog volume of een hoog audio-ingangsvermogen.

 • Gesloten achterkant en isolerende kussens voor totale geluidsisolatie

  Gesloten achterkant en isolerende kussens voor totale geluidsisolatie

  Een gesloten achterkant maximaliseert het basgeluid en helpt u naar uw muziek luisteren zo hard als u wilt zonder dat er geluid weglekt, terwijl de geluidsdichte kussens de ruimte tussen uw oren en de hoofdtelefoon afdekken voor superieure geluidsisolatie.

 • Afneembare, vervangbare en comfortabele oorkussens

  Afneembare, vervangbare en comfortabele oorkussens

  De materialen voor de oortelefoon worden grondig geselecteerd om zowel lang draagcomfort als versterkt geluid te verzekeren. De luxueuze ademende oorkussens zijn ontworpen met een optimale ergonomische pasvorm en om basgeluiden binnen en omgevingsgeluid buiten te houden.

 • Dubbele draaiende armen voor luisteren met één oor

  Dubbele draaiende armen voor luisteren met één oor

  Ontworpen voor professionele DJ's: elke oortelefoon kan worden gedraaid, zodat u kunt horen wat er rondom u gebeurt, of u nu onderweg naar muziek luistert, of het gebrul van uw publiek wilt horen.

 • Verwisselbare kussens

  Verwisselbare kussens

  Oorkussens met bajonetsluiting die eenvoudig op dezelfde manier als een cameralens kunnen worden bevestigd. Zachte oorkussens die langdurig draagcomfort bieden.

 • Zachte, comfortabele hoofdbandkussens

  Zachte, comfortabele hoofdbandkussens

  De A1-PRO professionele DJ-hoofdtelefoon wordt geleverd met een zachte hoofdband die zo comfortabel is dat u vergeet dat u hem draagt, zelfs na urenlang mixen.

 • Spiraalnoer van 1,8 m voor meer bewegingsvrijheid

  Geniet van meer bewegingsvrijheid met een snoer van 1,4 m lang en een spiraalgedeelte dat rekbaar is tot 1,8 m. De spiraal vermindert ook de spanning op delen die worden veroorzaakt door trekken en zorgt voor extra bereik zonder de wirwar van kabels.

 • Uitstekende geluidsisolatie voor gebruik in omgevingen met een hoog geluidsniveau

  De zachte afdichtende kussens sluiten uw oren af van de rest van de wereld, zodat u zich zonder afleiding op het ritme kunt concentreren.

 • Opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen en meenemen

  Uw professionele Philips DJ-hoofdtelefoon is ontworpen om u de beste ervaring onderweg te geven. U kunt de hoofdtelefoon opvouwen en zo perfect meenemen of opbergen. Door het slimme ontwerp en grondige selectie van componenten zoals hoogwaardige scharnieren, kunt u de delen van de hoofdtelefoon gemakkelijk draaien.

 • Nauwkeurig geluid voor muziek zoals het bedoeld is

  Nauwkeurige geluidsreproductie brengt u geluid zoals het is opgenomen in de studio, zonder vervormingen of wijzigingen, zodat het geluid dat u hoort waarheidsgetrouw is.

Alle specificaties bekijken
 • 72 mm vervangbare oorkussens afzonderlijk verkrijgbaar op shop.philips.com en armadashop.com

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in