PhotoFrame

  PhotoFrame

  Elke foto vertelt uw verhaal

  Hoeveel digitale foto's staan er op uw PC? Bekijk, deel en beleef uw herinneringen opnieuw met het Philips Photo Frame, de gemakkelijkste manier om uw digitale foto's zonder PC in ongelofelijke kwaliteit weer te geven. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Elke foto vertelt uw verhaal

 • Hoge pixeldichtheid voor een scherpe en gedetailleerde fotoweergave

  Het allerbeste scherm met een hoge dichtheid op de markt biedt 88% meer pixels per vierkante inch. Dat is zelfs nog hoger dan een hoogwaardige 17 inch LCD-monitor -- hierdoor zorgen uw mooie foto's voor jaloerse blikken. Zij bieden namelijk dezelfde natuurgetrouwe details en levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken.

 • Geef alle heldere kleuren weer van professioneel afgedrukte foto's

  Kleurenscherm haalt het beste in uw foto's naar boven met levendige, natuurgetrouwe kleuren door dezelfde kleuren weer te geven als de kleuren van professioneel afgedrukte foto's.

 • De hoogwaardige materialen en afwerking maken uw foto's nog mooier

  Het hoogwaardige ontwerp en de verfijnde materialen omvatten een solide, stijlvolle standaard, een designframe en een gedetailleerde afwerking die een dure uitstraling hebben en laten zien dat u een goede smaak hebt. Tevens worden de foto's die op het PhotoFrame worden weergegeven, van een glanslaag voorzien.

 • Elegante uitstraling - naar keuze liggend of staand

  Het fraaie ontwerp combineert vorm en functie in een elegante, aantrekkelijke verpakking die aansluit bij uw verfijnde, stijlvolle interieur - het maakt niet uit of u uw foto's staand of liggend weergeeft.

 • Gegevens rechtstreeks van geheugenkaarten lezen - geen PC vereist

  Er zijn twee geheugenkaartlezers ingebouwd waarmee u foto's die zijn opgeslagen op geheugenkaarten eenvoudig kunt delen en bekijken. De ene geheugenkaart is geschikt voor CF-kaarten (Compact Flash I); de andere is geschikt voor MS-kaarten (Memory Stick), SD-kaarten en MMC-kaarten (Multi Media Card).

 • USB-connector voor het eenvoudig downloaden van foto's naar uw PC

  Er is een USB-connector ingebouwd zodat u snel en eenvoudig foto's vanaf een PC kunt downloaden.

 • Maak een diapresentatie van alle opgeslagen foto's

  In een diapresentatie worden afbeeldingen achter elkaar weergegeven. Druk op de knop en selecteer de diapresentatiefunctie om automatisch alle foto's op uw PhotoFrame pagina voor pagina weer te geven.

 • Diapresentaties, foto's, miniatuurafbeeldingen of de klok weergeven

  De flexibele weergavemodi geven u de vrijheid om uw foto's op verschillende manieren te zien. Bekijk ze een voor een of als miniatuurweergaven om gemakkelijk te kunnen zoeken of om een diapresentatie van uw favoriete foto's te maken.

 • Werkt op AC-netstroom of draadloos met de oplaadbare batterij

  Mogelijkheid voor AC-voeding of interne batterij. Hierdoor kunt u kiezen of u uw PhotoFrame op AC-netstroom wilt gebruiken, of draadloos met de interne oplaadbare batterij.

 • Scherm op ingestelde tijden automatisch in- of uitschakelen

  Een ingebouwde klok schakelt uw PhotoFrame™ op in te stellen tijdstippen in of uit.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in