PhotoFrame

  PhotoFrame

  Elke foto vertelt uw verhaal

  Staat uw PC ook vol met digitale foto's waar u nooit meer naar kijkt? Bekijk, deel en beleef uw herinneringen opnieuw met het Philips Photo Frame, de gemakkelijkste manier om uw digitale foto's zonder PC in afdrukkwaliteit weer te geven. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Elke foto vertelt uw verhaal

 • Lees foto's vanaf de camera of download ze van de PC

  Lees foto's vanaf de camera of download ze van de PC

  Met de ingebouwde USB-aansluiting kunt u vanaf de meeste camera's en PC's snel en eenvoudig foto's downloaden. Ga naar de website van Philips om te controleren of uw camera compatibel is met Philips Digital Photo Display.

 • Hoge pixeldichtheid voor een scherpe en gedetailleerde fotoweergave

  Het allerbeste scherm met een hoge dichtheid op de markt biedt 88% meer pixels per vierkante inch. Dat is zelfs nog hoger dan een hoogwaardige 17 inch LCD-monitor -- hierdoor zorgen uw mooie foto's voor jaloerse blikken. Zij bieden namelijk dezelfde natuurgetrouwe details en levendige kleuren als hoogwaardige afdrukken.

 • Kleurenscherm geeft foto's weer in hoogwaardige kwaliteit

  Kleurenscherm geeft uw waardevolle foto's weer in hoogwaardige kwaliteit.

 • Helderheid aan te passen aan omgevingslicht

  De aanpasbare helderheid levert een betere kijkervaring op. De helderheid van het beeldscherm kan aan het omgevingslicht worden aangepast, ongeacht of u de foto's bij daglicht of 's nachts bekijkt.

 • Gegevens rechtstreeks van geheugenkaarten lezen - geen PC vereist

  Er zijn twee geheugenkaartlezers ingebouwd waarmee u foto's die zijn opgeslagen op geheugenkaarten eenvoudig kunt delen en bekijken. De ene geheugenkaart is geschikt voor CF-kaarten (Compact Flash I); de andere is geschikt voor MS-kaarten (Memory Stick), SD-kaarten en MMC-kaarten (Multi Media Card).

 • Maak een diapresentatie van alle opgeslagen foto's

  In een diapresentatie worden afbeeldingen achter elkaar weergegeven. Druk op de knop en selecteer de diapresentatiefunctie om automatisch alle foto's op uw PhotoFrame pagina voor pagina weer te geven.

 • Diapresentaties, foto's, miniatuurafbeeldingen of de klok weergeven

  De flexibele weergavemodi geven u de vrijheid om uw foto's op verschillende manieren te zien. Bekijk ze een voor een of als miniatuurweergaven om gemakkelijk te kunnen zoeken of om een diapresentatie van uw favoriete foto's te maken.

 • Door de slimme opslagplaats voor foto's kunnen meer foto's worden opgeslagen

  Intelligente software minimaliseert de vereiste opslagruimte zonder dat de weergavekwaliteit van de foto's achteruit gaat.

 • Scherm op ingestelde tijden automatisch in- of uitschakelen

  Een ingebouwde klok schakelt uw PhotoFrame™ op in te stellen tijdstippen in of uit.

 • Simpele, intuïtieve bediening, geen programmering nodig

  Intuïtieve bediening met knoppen zorgt voor een probleemloze bediening met één druk op de knop - u hoeft niets te programmeren.

 • Keuze tussen horizontale of verticale weergave

  Gemakkelijk in te stellen standaard maakt zowel landscape als portrait weergave mogelijk, zodat al uw waardevolle foto's er ongeacht hun stand altijd fantastisch uitzien.

 • Werkt op AC-netstroom of draadloos met de oplaadbare batterij

  Mogelijkheid voor AC-voeding of interne batterij. Hierdoor kunt u kiezen of u uw PhotoFrame op AC-netstroom wilt gebruiken, of draadloos met de interne oplaadbare batterij.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in