Ultraslanke Smart LED-TV

  Ultraslanke Smart LED-TV

  Schitterend vanuit elke hoek

  Elevation biedt de meest intense kijkervaring ooit. Vierzijdig Ambilight XL en Prisma-technologie zorgen voor een ultraslank ontwerp en creëren de illusie dat uw TV in een krans van licht zweeft. Design dat een indruk achterlaat. Bekijk alle voordelen

 • Schitterend vanuit elke hoek

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Elevation Ultraslanke Smart LED-TV

151 cm (60"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 60PFL8708S/12 Soortgelijke producten zoeken

Schitterend vanuit elke hoek

Ultraslanke TV met vierzijdig Ambilight XL

 • Stel u voor dat uw TV wordt omgeven door een krans van licht

  Stel u voor dat uw TV wordt omgeven door een krans van licht. Met ons ultieme Ambilight wordt uw TV aan vier zijden omgeven door een bredere krans van licht. Uw scherm lijkt nog groter, uw ervaring nog meeslepender… en uw TV lijkt te zweven. De gekleurde lichtkrans wordt automatisch aangepast aan het TV-beeld en dankzij de wandadapter past de lichtkleur perfect bij het beeld op TV, ongeacht de kleur van uw muur.

 • Smart TV - een wereld van online entertainment

  Verleg de grenzen van de traditionele TV. Huur en stream online films, video's, games en meer, rechtstreeks op uw TV. Kijk uw favoriete zenders terug en geniet van een rijke keuze aan onlinetoepassingen met Smart TV. Heb contact met familie en vrienden via Skype™ of sociale media. Of... browse gewoon op internet!

 • MyRemote app—bedien uw TV via uw telefoon of tablet

  Met de gemakkelijke app bedient u uw TV zonder de afstandsbediening en start u opnames terwijl u onderweg bent. Maak een universele afstandsbediening van uw tablet of smartphone, met alle opties van uw afstandsbediening, maar ook extra functies zoals tekstinvoer. De SimplyShare-functie stuurt het geluid en de beelden draadloos naar uw TV. Stuur digitale TV-uitzendingen naar uw apparaten met het slimme Wi-Fi-scherm. Start opnames terwijl u onderweg bent met MyRemote. Blader door het programma-aanbod en kies wat u wilt opnemen om later te bekijken. Een slimme TV verdient een heel slimme app.

 • Wi-Fi Miracast™—kopieert het scherm van uw apparaten op uw TV

  Kijk wat u wilt, waar u wilt, wanneer u wilt. Kopieer het scherm van uw apparaten en geef het op het grote scherm weer. Deel de foto's die u op uw smartphone of laptop e.d. hebt. Gemakkelijk aan te sluiten en geschikt voor meerdere apparaten.

 • 900 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Voor beeldbewegingen die er gedetailleerd, vloeiend en natuurlijk uitzien, heeft Philips Perfect Motion Rate (PMR) ontwikkeld: onze standaard voor het meten van de scherpte van bewegende beelden. PMR is het gecombineerde resultaat van onze unieke videoverwerking, het aantal frames per seconde en de vernieuwingsfrequentie van elk frame, perfectie in dimvermogen en achtergrondverlichtingtechnologie. Een hogere PMR draagt bij aan een hoger contrast en betere weergave van bewegende beelden, oftewel superieure beeldkwaliteit voor u.

 • Afstandsbediening met toetsenbord en aanwijzer voor nog meer bedieningsgemak

  Afstandsbediening met toetsenbord en aanwijzer voor nog meer bedieningsgemak

  Onze intuïtieve afstandsbediening beschikt over alle gebruikelijke kenmerken als cursortoetsen, volumeregeling en sneltoetsen. Voor eenvoudige navigatie houdt u de knop OK ingedrukt. De aanwijzer werkt als een muis. U kunt eenvoudig opties op het scherm aanwijzen en selecteren en scrollen. Draai de afstandsbediening om voor een volledig toetsenbord, waarmee u eenvoudig tekst invoert. Maar het mooiste van alles is nog wel dat onze afstandsbedieningen een gyroscopische sensor hebben, waarmee onder en boven worden onderscheiden. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u per ongeluk van kanaal wisselt als u een bericht verstuurt.

 • Ultraslanke TV met Ambilight Prisma-technologie

  Ervaar de emotie, kleur en kracht van Ambilight op uw ultraslanke TV. Dankzij de Prisma-technologie kunnen Ambilight-LED's in het midden aan de achterzijde van de TV worden geplaatst. Slimme algoritmes laten het licht tussen de muur en TV naar buiten stralen voor de grootste en zachtste Ambilight-lichtkrans ooit.

 • Onze transparante standaard zorgt voor een zwevend effect

  Onze eerste TV met vierzijdig Ambilight XL verdient een standaard die het apparaat bijzonder maakt. Daarom ontwikkelden de TV-ontwerpers van Philips een transparante standaard die in elk interieur past en de TV doet zweven.

 • Aangepaste muurbeugel speciaal voor vierzijdig Ambilight XL

  Philips heeft speciaal voor TV's met vierzijdig Ambilight XL een muurbeugel (inbegrepen) ontwikkeld die zorgt voor een zwevend effect.

 • Eenvoudige spraak- en videogesprekken met Skype™

  Geef uw gesprekken een nieuwe dimensie en deel belevenissen met de mensen om wie u geeft, waar ze ook zijn. Voer met Skype™ via uw TV gesprekken met of zonder video vanuit uw woonkamer. Sluit eenvoudig de Philips TV-camera (inbegrepen) op uw TV aan en geniet vanuit uw luie stoel van uitstekende video- en geluidskwaliteit.

 • Perfect Pixel HD: onze bekroonde beeldkwaliteitsengine

  Ontwikkeld voor onze meest geavanceerde trillingsvrije beelden met ongeëvenaarde scherpte en helderheid. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels. Het resultaat is een unieke combinatie van scherpte, natuurlijke details, levendige kleuren, superieur contrast en soepele, natuurlijke bewegingen.

Alle specificaties bekijken
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • MyRemote-app en verwante functionaliteiten wisselen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in