Curved 4K UHD LED-TV powered by Android™

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8909c_12/55pus8909c_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  Curved 4K UHD LED-TV powered by Android™

  Curved 4K UHD LED-TV powered by Android

  Ervaar de eerste Curved TV powered by Android! De Philips 8900-serie biedt een meeslepende ervaring en combineert een prachtige 4K Ultra HD-beeldkwaliteit met driezijdig Ambilight. Laat u verleiden door de premium afwerking en de gebogen vorm. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

8900 Curved series Curved 4K UHD LED-TV powered by Android™

140 cm (55"), 4K Ultra HD-LED TV, Hex Core, Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8909C/12 Soortgelijke producten zoeken

Curved 4K UHD LED-TV powered by Android

Met driezijdig Ambilight

 • 4K Ultra HD: de beste resolutie die u ooit hebt gezien

  Kijk TV op een totaal nieuwe manier dankzij vier keer de resolutie van een traditionele Full HD-TV. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld zo verfijnd en realistisch dat het wel een venster naar een nieuwe wereld lijkt.

 • Perfect Pixel Ultra HD - ontdek een verbluffende beeldkwaliteit

  Met onze bekroonde ervaring op het gebied van beeldkwaliteit als basis hebben we High Definition-beeldkwaliteit naar een compleet nieuw niveau getild. De beeldverwerkingsalgoritmen van onze Perfect Pixel Ultra HD Engine zetten alle soorten beeldmateriaal op uw scherm om in 4K UHD-resolutie. Het resultaat: of u nu een onlinevideo bekijkt of speciaal geproduceerde Ultra HD-content, u profiteert van uitzonderlijke scherpte, beweging, helderheid, kleur en contrast van Philips.

 • Google Play™ Store - de wereld binnen handbereik

  Voel u als een kind in een snoepwinkel. Geniet van een fantastisch assortiment apps, games en allerlei extra's, beschikbaar in de Google Play™ Store, bijvoorbeeld Chrome™-browser, YouTube™, Google Movies, Google Music, sociale netwerk-apps en meer... en dat allemaal op uw TV Powered by Android™.

 • Met Twin Tuner kunt u meer dan één programma tegelijk kijken of opnemen

  Nooit meer ruzie over wie wat wil zien. Met 2 tuners op uw TV kunt u tegelijkertijd naar uw favoriete serie en een voetbalwedstrijd kijken. Dankzij onze dubbele opnamefunctie kunt u één programma bekijken en het andere opnemen. Zo hebt u altijd iets geweldigs om op een later tijdstip naar te kijken.

 • Wijs, typ, spreek en gebaar - dat is pas echt slimme interactie

  Communiceren met uw TV was nog nooit zo leuk of eenvoudig. Onze zeer intuïtieve afstandsbediening heeft alle gebruikelijke extraatjes zoals sneltoetsen, muisfunctionaliteit voor wijzen en klikken en een toetsenbord aan de achterkant... maar er is meer. Moet het geluid zachter? Een eenvoudige beweging van uw hand (geen afstandsbediening nodig!) en de ingebouwde camera herkent uw bewegingen en past de instellingen aan. Hebt u geen zin om het toetsenbord te gebruiken? Praat in uw afstandsbediening en de resultaten worden op uw TV-scherm weergegeven! Is dat slim of niet?

 • Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

  Uw woning is meer dan een huis, dus waarom kiest u geen TV die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm groter en uw kijkervaring meeslepender door aan drie kanten van de TV een extra brede gloed op de muur te projecteren. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in. Uw kijkervaring was nog nooit zo, spannend, intens en meeslepend.

 • 1000 Hz PMR Ultra voor de ultieme norm in soepel bewegende beelden

  1000 Hz PMR Ultra voor de ultieme norm in soepel bewegende beelden

  Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms op een Ultra HD-TV en daarom heeft deze Philips-TV 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra. U geniet dus van het ultieme in vloeiende Ultra HD-beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

 • Maak een statement met Philips Curved TV

  U leeft zoals u dat wilt... is het geen tijd voor een TV die bij uw unieke stijl past? Onze Curved TV buigt de regels van conventioneel design voor een spannende nieuwe look gecombineerd met de hoge beeldkwaliteit die u verwacht van een Philips-TV.

 • Finishing touch: een TV die net zo geweldig oogt als hij presteert

  Uw interieur toont uw stijl. Onze ontwerper heeft gekozen voor een verfijnde, subtiele kleurstelling en afwerking en deze gecombineerd met authentieke, hoogwaardige materialen zoals aluminium voor het creëren van een TV-ontwerp dat perfect past in uw interieur.

 • De Ribbon-standaard: anders dan anders

  Onze ontwerpers hebben elk detail van onze nieuwe Curved TV met zorg uitgedacht, tot de fluïde Ribbon-standaard aan toe. De standaard is gemaakt van hoogwaardig gepolijst chroom en vormt een basis die net zo stijlvol en onconventioneel is als de TV die hij ondersteunt.

 • Van apps tot Cloud TV: meer online entertainment dan ooit

  Stelt u zich een alsmaar groeiend Smart-app-assortiment op uw TV voor. U kunt kiezen welke apps u wilt toevoegen aan uw dashboard, van YouTube tot muziek, video-on-demand en nog veel meer. Wilt u meer? Ontdek Cloud TV. Met honderden premium internationale zenders kunt u uw favoriete programma's bekijken en ontdekken wat populair is aan de andere kant van de wereld. Met Cloud Explorer hebt u toegang tot Dropbox™ waarmee u uw favoriete foto's en video's kunt weergeven (en delen) op het grote scherm.

Alle specificaties bekijken
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • Cloud TV-aanbod afhankelijk van landspecifieke beschikbaarheid en regelgeving
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in