Aurea

LCD-TV

  Wi-Fi

  Aurea

  LCD-TV

  Een unieke ervaring

  Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Aurea. Dankzij Ambilight Active Frame en de verbluffende beeld- en geluidskwaliteit gaat u helemaal op in een totaal unieke belevenis. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tot € 300 cashback op een OLED TV

Een unieke ervaring

 • Philips Net TV met Wi-Fi voor populaire onlinediensten op uw TV

  Ervaar een groot aantal onlinediensten met Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en andere onlinecontent. Sluit uw home cinema rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

 • Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

 • Ambilight Active Frame voor een ongelofelijke kijkervaring

  Ambilight Active Frame voor een ongelofelijke kijkervaring

  Onderga een unieke ervaring met Ambilight Active Frame! Deze gepatenteerde Philips-technologie maakt gebruik van 250 LED's voor een meerkleurig frame van licht rond het scherm en op de muur. Ambilight past automatisch de kleur en de helderheid van het licht rond de TV aan het beeld aan, zodat u kunt genieten van een unieke kijkervaring. Ervaar de magie van Ambilight Active Frame.

 • Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

  100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

  100 Hz Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave. De dubbele framesnelheid zorgt ervoor dat snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp worden weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in een responstijd van 2 milliseconden. Hierdoor kunt u nu zelfs bij snelle bewegingen van een scherp beeld genieten.

 • Full HD-TV, met een resolutie van 1920 x 1080p

  Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

 • LED-TV voor prachtige beelden en een laag energieverbruik

  Geen compromissen! Ongelofelijke beeldkwaliteit. Prachtig ontwerp. Laag energieverbruik. Met de LED-TV hebt u het beste van twee werelden: briljante beeldkwaliteit met grote helderheid, een ongelofelijk contrast en verbluffende scherpte, en prachtige kleuren gecombineerd in een dun ontwerp. En nog belangrijker: tijdens het genieten van de prachtige beelden verbruikt u tot wel 40% minder energie dan met een 'normale' LCD-TV van dezelfde grootte. Geniet van adembenemende beelden in een modern design.

 • 2 x 15 W RMS met BBE voor fris, helder geluid

  BBE High Definition-geluid is de kerntechnologie voor geluidsverbetering (licentie van BBE Sound), waarmee u echte, natuurlijke muziek kunt ervaren met rijke en duidelijk hoorbare stemmen.

 • Bekijk de meest uiteenlopende internetvideo's van YouTube en andere sites

  Net TV biedt u een uitgebreide selectie video's van YouTube en andere videowebsites. De video's zijn aangepast aan uw TV-scherm, dus kunt u op uw gemak genieten van onlinevideo's van optimale kwaliteit.

 • Een volledig glazen voorkant passend bij uw interieur

  Hoogwaardige technologie verpakt in een prachtig ontwerp! Dankzij de geavanceerde LED-technologie heeft Philips de Aurea-TV's dunner en compacter kunnen maken dan ooit tevoren. De combinatie van een prachtig wit Ambilight Active Frame en een volledig glazen paneel voor het scherm ziet er geweldig uit, of de TV nu is in- of uitgeschakeld. De ionische afstandsbediening met schuiffunctie is compact en ziet er prachtig uit op de salontafel. Aurea past in elk interieur.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T MPEG4 alleen voor: Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden. DVB-C MPEG4 alleen voor bepaalde providers: Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden. De meest recente informatie is beschikbaar op het typeplaatje van de TV of via www.philips.com/support onder het specifieke typenummer.
 • Het serviceaanbod voor Net TV verschilt per land en is afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden.
 • Optionele Philips DVB-S-module vereist (onderdeelnummer PFS0001, alleen beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in