LCD-monitor met MultiView

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298x4qjab_00/298x4qjab_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  LCD-monitor met MultiView

  Panoramische weergave, kristalheldere beelden

  Deze ultrabrede Philips-displays van 29 inch laten u versteld staan met hun kristalheldere 2560x1080-beeld en levendige kleuren. Het briljante 21:9 AHIPS-scherm met ultradunne rand geeft een panoramisch beeld van de wereld. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor met MultiView

Ultrabreed, 21:9, 73 cm (29"), , 2560 x 1080 298X4QJAB/00 Soortgelijke producten zoeken

Panoramische weergave, kristalheldere beelden

met ultrabreed MultiView-display

 • Minimalistische uitstraling met ultradunne rand

  De nieuwe Philips-displays benutten de nieuwste technologiepanelen en zijn ontworpen voor een minimalistische uitstraling met een buitenrand van maximaal 2,5 mm dikte. Gecombineerd met een zwarte matrixstrook van circa 9 mm in het paneel, zijn de totale afmetingen van de rand beduidend verkleind, voor minimale afleidingen en een maximale kijkgrootte. Het display met ultradunne rand geeft u het gevoel dat u één groot display gebruikt en is speciaal geschikt voor multi-display-installatie of beeldverdeling zoals bij games, ontwerp van afbeeldingen en professionele toepassingen.

 • Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

  Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

  Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

 • SmartKolor voor rijke, levendige beelden

  SmartKolor voor rijke, levendige beelden

  SmartKolor is een geavanceerde kleurentechnologie die het visuele kleurengamma van het scherm vergroot. Door het RGB-versterkingsniveau van het scherm te verhogen, ontstaan er rijke, levendige beelden voor uitzonderlijke foto's en video's.

 • SmartTxt voor een optimale leeservaring

  SmartTxt voor een optimale leeservaring

  SmartTxt is een geavanceerd algoritme dat het lezen van tekstgebaseerde toepassingen, zoals PDF-bestanden of ebooks, die gewoonlijk meer concentratie vereisen, verbetert. SmartTxt verhoogt het contrast en de grensscherpte van de tekstinhoud voor betere leesbaarheid. Optimalisering voor het lezen gebeurt door de grijsschaal, witbalans, helderheid en het contrast van het display aan te passen.

 • Panoramisch 21:9 AH-IPS-scherm levert schitterende beelden

  Dit nieuwste Philips-display maakt gebruik van een 21:9 panoramisch AH-IPS-paneel met ware 8-bits kleurdiepte voor uitmuntende kleurnauwkeurigheid. De TrueVision-technologie van Philips bereikt een sRGB-kleurruimte van meer dan 99% met een Delta-e van minder dan 3, wat veel strakker oogt dan Windows-specificaties. Het 21:9-formaat maakt het perfect geschikt voor de weergave van meerdere kolommen in spreadsheets. De weergavehoek van 178/178 graden staat garant voor de beste grafische ontwerpen, webtoepassingen, fotobewerkingen enz. U kunt nu 2 internetpagina's op volledige grootte openen, door meerdere toepassingen navigeren en eenvoudig multitasken.

 • Kristalheldere,ultrabrede HD met 2560x1080 pixels

  Deze modernste Philips-beeldschermen bieden kristalheldere, Quad HD-beelden van 2560 x 1440 of 2560 x 1080 pixels. Uw beelden komen tot leven door de hoge prestaties, de grote pixeldichtheid en de grote kijkhoek (178/178). De beelden kunnen afkomstig zijn van verbindingen met hoge bandbreedte zoals Displayport, HDMI of Dual link DVI. Of u nu een veeleisende professional bent die extreem gedetailleerde informatie voor zijn CAD-CAM-toepassingen nodig heeft of die grafische 3D-toepassingen gebruikt, of een financieel expert bent die met enorme spreadsheets werkt, Philips-displays geven u een glashelder beeld.

 • MultiView maakt actieve tweevoudige verbinding en weergave tegelijkertijd mogelijk

  Door het Philips Multiview-display legt u heel eenvoudig een verbinding met de buitenwereld, thuis of op kantoor. MultiView ondersteunt twee actieve verbindingen en geeft die tegelijkertijd weer zodat u met verschillende apparaten zoals PC en laptop gelijktijdig zij-aan-zij kunt werken. Multitasking wordt zo een fluitje van een cent. Kijk live voetbal van uw satellietontvanger aan de rechterkant van het scherm en browse via uw laptop op internet aan de linkerkant. Of misschien wilt u wel het actuele nieuws met geluid bijhouden in een klein venstertje, terwijl u werkt aan uw blog.

 • Display Port met ringnetwerk voor toepassing met meerdere schermen

  Dit Philips-display ondersteunt Display port 1.2a Multistream Transport (MST) technologie met HBR2, wat de gegevensdoorvoer verdubbelt tot 21,6 Gbps. Hierdoor kunt u verschillende monitors in uw ringnetwerk opnemen, zodat uw efficiëntie sterk toeneemt. Door deze mogelijkheid is dit Philips-display bijzonder geschikt voor toepassing in de financiële sector, bij banken, in de controlekamer e.d. U kunt deze functie gebruiken als de grafische kaart van uw PC is gecertificeerd voor DP1.2 met MST-optie. Zie voor details http://www.displayport.org/

 • SmartControl voor eenvoudig afstemmen van prestaties

  PC-software voor het fijnafstemmen van weergaveprestaties en -instellingen. Philips biedt gebruikers twee mogelijkheden om de weergave-instellingen aan te passen. U kunt door het menu bladeren met de knoppen op de monitor zelf of de Philips SmartControl-software gebruiken om de verschillende weergave-instellingen op de gebruikelijke manier aan te passen

 • SmartConnect met HDMI, Display Port en Dual Link DVI

  Deze Philips-displays hebben een overvloed aan connectiviteit en zijn uitgerust met meerdere aansluitingen als Dual Link DVI, Display Port en een universele HDMI-aansluiting, waardoor u kunt genieten van ongecomprimeerde video en audio in hoge resolutie. Ongeacht de bron die u gebruikt, u weet zeker dat dit Philips-display ervoor zorgt dat uw investering niet snel verouderd is!

 • Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia

  Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

 • SmartImage Premium voor gemakkelijke beeldinstallatie

  SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

Alle specificaties bekijken
 • "IPS"-naam/handelsmerk en verwante octrooien voor technologieën zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
 • EPEAT Gold is alleen geldig waar Philips het product registreert. Ga naar www.epeat.net voor informatie over de registratiestatus in uw land.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in