5K LCD-monitor met PerfectKolor

  5K LCD-monitor met PerfectKolor

  Nauwkeurige details en optimale helderheid

  Bekijk details als nooit tevoren met de nieuwe Philips 5K UHD-monitor. 14,7 miljoen pixels zorgen voor haarscherpe beelden voor uw meest gedetailleerde werk. PerfectKolor-technologie zorgt altijd voor nauwkeurige en consistente kleuren. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance 5K LCD-monitor met PerfectKolor

P Line, 68, 6 cm (27"), 5K UHD (5120 x 2880) 275P4VYKEB/00 Soortgelijke producten zoeken

Nauwkeurige details en optimale helderheid

met UltraClear 5K UHD-resolutie

 • 5K Ultra HD-resolutie (5120 x 2880) voor haarscherpe beelden

  5K Ultra HD-resolutie (5120 x 2880) voor haarscherpe beelden

  14,7 miljoen pixels voor nauwkeurige details en optimale helderheid. Met 5K Ultra HD-resolutie, vier keer Quad HD, ziet u details zoals u die nog nooit hebt gezien voor perfecte resultaten.

 • PLS LED-technologie met extra breed scherm voor beeld- en kleurnauwkeurigheid

  PLS LED-technologie met extra breed scherm voor beeld- en kleurnauwkeurigheid

  PLS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien, zelfs in een draaimodus van 90 graden! De PLS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk zijn.

 • Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

  Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

  Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

 • Pro-kleur-standaarden 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Pro-kleur-standaarden 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  De perfecte kleur, dat weet u wanneer u het ziet. Deze nieuwe monitors beschikken over schitterende, hoogwaardige panelen voor rijke nauwkeurige kleuren vanuit elke hoek. Weten dat uw kleur overeenkomt met professionele standaardkleuren, 99% Adobe RGB en 100% sRGB. Dankzij weergaloze precisie met in de fabriek ingestelde kleurkalibratie hoeft u zich geen zorgen te maken. Pas de kleur aan uw exacte standaarden aan met zes assen voor aangepaste kleurinstelling. Bespaar tijd en geld met Philips-monitors met PerfectKolor-technologie.

 • 1,074 miljard kleuren voor vloeiende kleurgradaties en detail

  1,074 miljard kleuren voor vloeiende kleurgradaties en detail

  De 10-bits weergave biedt een rijke kleurdiepte met 1,074 miljard kleuren en 12-bits interne verwerking voor het reproduceren van vloeiende, natuurlijke kleuren zonder gradaties en gekleurde strepen.

 • SmartUniformity voor consistente beelden

  SmartUniformity voor consistente beelden

  Verschillen in de helderheid en kleur op LCD-schermen zijn een veelvoorkomend fenomeen. De Philips SmartUniformity-modus zorgt voor nauwkeurige beelden op het gebied van helderheid; die noodzakelijk zijn voor fotografie, ontwerp en afdrukken. Met een meeteenheid voor kleur voor het aanpassen van de kleurnauwkeurigheid, is deze modus gekalibreerd om te voldoen aan de gemiddelde uniformiteit in helderheid die hoger is dan 95%. Door deze modus te selecteren worden uniforme en nauwkeurige beelden geproduceerd.

 • SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk

  SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk

  De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

 • Webcam met microfoon om contact te houden en samen te werken

  Met de ingebouwde webcam en microfoon kunt u uw collega's en klanten zien en spreken. Dankzij deze eenvoudige oplossing kunt u samenwerken en delen, zodat u waardevolle tijd en reiskosten bespaart.

 • Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia

  Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

 • USB 3.0 maakt snelle gegevensoverdracht en slim opladen van telefoons mogelijk

  Supersnelle USB 3.0 beschikt over een overdrachtssnelheid van 5,0 gbit/s, wat ongeveer 10 keer sneller is dan standaard USB 2.0. Hierdoor wordt de gegevensoverdrachttijd sterk teruggebracht en bespaart u tijd en geld. Met meer bandbreedte, fantastische overdrachtssnelheden, beter energiebeheer en superieure totale prestaties, is USB 3.0 de nieuwste wereldwijde standaard waardoor u opslagapparaten met grote capaciteit kunt gebruiken. Sync-N-Go-technologie zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te wachten tot er bandbreedte beschikbaar is. Dankzij de achterwaartse compatibiliteit is ook uw investering in USB 2.0-apparaten beschermd.

Alle specificaties bekijken
 • SmartResponse-tijd is de optimale waarde van GtG- of GtG (BW)-tests.
 • Snel opladen dankzij BC 1.2-standaard
 • Twee DisplayPort-kabels van de ondersteunde videokaart naar de monitor zijn vereist om de resolutie 5120 x 2880 te ondersteunen.
 • Alleen de volgende NVIDIA-videokaarten ondersteunen deze monitor met 5120 x 2880: GeForce: GTX980, Quadro: K2200, K4200 en K5200.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in