3D LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

  3D LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

  3D-gamen op een groot scherm

  Speel 3D-games op de Philips 236G LED-monitor. Dankzij het grote display, de trillingsvrije 3D-bril en meervoudige HDMI-invoer is gamen nog leuker! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

3D LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

G Line, 58, 4 cm (23"), 3D-bril met FPR-technologie 236G3DHSB/00 Soortgelijke producten zoeken

3D-gamen op een groot scherm

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Afbeelding, Entertainment, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

 • SmartContrast 20.000.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast 20.000.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

  Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. SmartContrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

 • SmartResponse van 2 ms voor snel gamen in 2D

  SmartResponse van 2 ms voor snel gamen in 2D

  SmartResponse is een exclusieve overdrive-technologie van Philips die automatisch de responstijd aanpast voor toepassingen die snellere responstijden vereisen, zoals games en films. Met deze technologie worden beelden zonder trillingen, vertragingstijd of spookeffecten weergegeven.

 • Easy 3D voor trillingsvrij gamen

  Met de Easy 3D kunt u meerdere uren ontspannen genieten van 3D zonder trillingen en met minder spookeffecten. De compatibele 3D-bril is vederlicht en werkt zonder batterijen. Geniet nu thuis van 3D!

 • Trillingsvrije 3D-bril voor duidelijke weergave

  Laat u vermaken met de vederlichte, gebruiksvriendelijke, gepolariseerde 3D-bril. Deze trillingsvrije 3D-bril is niet alleen eenvoudig te vervangen en onderhouden, maar is bovendien betaalbaar, zodat al uw gezinsleden de optie hebben om een eigen bril te kopen. Aangezien er geen batterijen of kabels nodig zijn, kunt u er nu van genieten zolang u wilt.

 • 2D direct omzetten in 3D met handige toets

  Zet uw 2D-collectie om in 3D met één druk op de knop! Deze functie is eenvoudig toegankelijk met een sneltoets op de rand. Hiermee kunt u uw favoriete 2D-collectie games, films en video's transformeren tot 3D.

 • Automatische 3D met de nieuwste Blu-ray- en gameconsoles met HDMI

  Bij Blu-ray-games en cinemasystemen met een HDMI 1.4a-compatibele aansluiting schakelt het Philips 3D-scherm automatisch over naar de 3D-modus en geeft u direct fantastische beelden. Geen gedoe meer met aanpassingen!

 • SmartControl: voor eenvoudige aanpassing van de weergave

  PC-software voor het fijnafstemmen van weergaveprestaties en -instellingen. Philips biedt gebruikers twee mogelijkheden om de weergave-instellingen aan te passen. U kunt door het menu bladeren met de knoppen op de monitor zelf of de Philips SmartControl-software gebruiken om de verschillende weergave-instellingen op de gebruikelijke manier aan te passen

 • Milieuvriendelijk, kwikvrij scherm

  Philips-monitoren met LED-achtergrondverlichting bevatten geen kwik, een van de meest giftige stoffen in de natuur voor zowel mens als dier. Hierdoor is de monitor de hele levensduur lang milieuvriendelijk, van de productie tot en met de verwijdering.

 • Energy Star, voor een efficiënt en laag energieverbruik

  Energy Star is een energiebezuinigingsprogramma dat wordt gesponsord door het Amerikaanse Environmental Protection Agency en dat ook in vele andere landen wordt gebruikt. De Energy Star-certificering is een garantie dat u een product aanschaft dat voldoet aan de meest recente normen voor een efficiënt energieverbruik en dat bij elk gebruik energiezuinig werkt. Nieuwe Philips-monitoren zijn gecertificeerd voor de specificaties van Energy Star 5.0 en voldoen (ruimschoots) aan deze norm. Energy Star 5.0 vereist bijvoorbeeld minder dan 1 watt stroomverbruik in de slaapstand, terwijl Philips-monitoren minder dan 0,5 watt verbruiken. Ga voor meer informatie naar www.energystar.gov.

 • Full HD LED-technologie voor schitterende 2D-beelden

  Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

Alle specificaties bekijken
 • Als u ongemak zoals duizeligheid, hoofdpijn of desoriëntatie ervaart, raden wij u aan niet te lang achter elkaar naar 3D-beelden te kijken.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar.
 • Lees de instructiehandleiding voor informatie over 3D en gezondheidsaspecten.
 • Raadpleeg voor de VGA-kaart en andere vereisten voor de 3D-modus www.philips.com/support voor meer informatie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in