LCD-monitor met SmoothTouch

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  LCD-monitor met SmoothTouch

  Prachtig interactief beeldscherm

  Maak kennis met het Philips SmoothTouch-beeldscherm. Apps komen tot leven door te tikken, grijpen, knijpen, draaien, zoomen en vegen. Interactieve games met aanraakfunctionaliteit worden nog spannender. Verken de wereld met 10 vingertoppen! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor met SmoothTouch

58, 4 cm (23") 231C5TJKFU/00 Soortgelijke producten zoeken

Prachtig interactief beeldscherm

met SmoothTouch

 • SmoothTouch-beeldscherm voor een natuurlijke, vloeiende touchrespons

  SmoothTouch-beeldscherm voor een natuurlijke, vloeiende touchrespons

  Dit Philips-beeldscherm gebruikt de nieuwste capacitieve 10-punts touchtechnologie, met een glazen front uit één geheel voor een vloeiende respons. In combinatie met op aanraking gebaseerde besturingssystemen zoals Windows 8, kunt u tikken, grijpen, knijpen, draaien, zoomen, vegen etc. U kunt nu de nieuwe mogelijkheden van op aanraking gebaseerde toepassingen volledig benutten en uw oudere toepassingen nieuw leven inblazen. Type met 10 vingers of speel interactieve games met uw vrienden. Werk interactief samen met collega's op kantoor of in een schoolomgeving en verhoog uw productiviteit en efficiëntie.

 • SmartStand-ontwerp met maximale kantelhoek voor een comfortabel gebruik

  SmartStand-ontwerp met maximale kantelhoek voor een comfortabel gebruik

  Dit Philips-beeldscherm heeft een ontwerp met maximale kantelhoek waardoor u deze in verschillende ergonomische standen kunt zetten. Met een kantelhoek van bijna 60 graden kunt u in een natuurlijke houding het beeldscherm aanraken of typen. Ook kunt het beeldscherm rechtop zetten om geconcentreerd te werken. Dankzij het ingebouwde automatische terugkeermechanisme biedt deze SmartStand u een van hoge mate van flexibiliteit.

 • IPS LED-technologie met extra breed scherm voor beeld- en kleurnauwkeurigheid

  IPS LED-technologie met extra breed scherm voor beeld- en kleurnauwkeurigheid

  IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien. De IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

 • SmartConnect met DisplayPort-, HDMI- en VGA-aansluitingen

  Deze Philips-beeldschermen hebben een overvloed aan connectiviteit en zijn uitgerust met meerdere aansluitingen als VGA, DisplayPort en een universele HDMI-aansluiting, waardoor u kunt genieten van ongecomprimeerde video en audio in hoge resolutie. De USB-aansluitingen zorgen voor een supersnelle gegevensoverdracht met wereldwijde connectiviteit. Ongeacht de bron die u gebruikt, u weet zeker dat dit Philips-display ervoor zorgt dat uw investering niet snel verouderd is!

 • Via de webcam en de microfoon houdt u contact met familie en vrienden

  U houdt contact met familie en vrienden via de ingebouwde webcam die uitstekend, helder en scherp beeld biedt. De gevoelige microfoon zorgt ervoor dat uw stem duidelijk overkomt. U kunt het heldere geluid beluisteren door de ingebouwde stereo-luidsprekers of, als u wat meer privacy wilt, beluisteren door de koptelefoon. Door deze eenvoudige ingebouwde oplossing hoeft u zich niet meer druk te maken over het installeren van een camera en het plaatsen van een microfoon.

 • USB 3.0 maakt snelle gegevensoverdracht en slim opladen van telefoons mogelijk

  Supersnelle USB 3.0 beschikt over een overdrachtssnelheid van 5,0 gbit/s, wat ongeveer 10 keer sneller is dan standaard USB 2.0. Hierdoor wordt de gegevensoverdrachttijd sterk teruggebracht en bespaart u tijd en geld. Met meer bandbreedte, fantastische overdrachtssnelheden, beter energiebeheer en superieure totale prestaties, is USB 3.0 de nieuwste wereldwijde standaard waardoor u opslagapparaten met grote capaciteit kunt gebruiken. Sync-N-Go-technologie zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te wachten tot er bandbreedte beschikbaar is. Dankzij de achterwaartse compatibiliteit is ook uw investering in USB 2.0-apparaten beschermd.

 • Krachtig geluid met 2 x 2 W RMS-luidsprekers

  Geniet van al uw multimedia en sociale toepassingen met stereogeluid. Deze ingebouwde luidsprekers klinken niet alleen geweldig, ze verlossen u ook van een wirwar van externe kabels en besparen bovendien waardevolle ruimte op uw bureau.

Alle specificaties bekijken
 • De touchfunctie vereist een USB-kabelverbinding naar uw PC. Werkt alleen op besturingssystemen en apps met aanraakfunctionaliteit waaronder Windows 8 of 7.
 • Dit Philips-beeldscherm heeft het MHL-certificaat. Als het MHL-apparaat echter niet wordt verbonden of niet correct werkt, raadpleegt u de veelgestelde vragen bij het MHL-apparaat of neemt u rechtstreeks contact op met de leverancier. Het beleid van de fabrikant van het apparaat vereist mogelijk dat u een merkspecifieke MHL-kabel of -adapter moet aanschaffen voor een correcte werking.
 • Optioneel MHL-gecertificeerd mobiel apparaat en MHL-kabel vereist (niet meegeleverd). Neem contact op met de leverancier van uw MHL-apparaat voor compatibiliteit.
 • "IPS"-naam/handelsmerk en verwante octrooien voor technologieën zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in