LED-TV met YouTube-app

  LED-TV met YouTube-app

  Perfect voor elke ruimte

  De Philips 22PFL3557 Full HD Smart LED-TV met klein scherm is de eenvoudigste manier om DVD's te kijken. U hebt geen extra apparaten of kabels nodig en met de geïntegreerde DVD-speler en slechts één afstandsbediening geniet u van films in de beeld- en geluidskwaliteit die u van Philips gewend bent. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

3500 series LED-TV met YouTube-app

56 cm (22"), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL3557H/12 Soortgelijke producten zoeken

Perfect voor elke ruimte

met geïntegreerde DVD-speler

 • Eenvoudig draadloos verbinden met optionele draadloze USB-adapter

  Eenvoudig draadloos verbinden met optionele draadloze USB-adapter

  Geniet draadloos van Smart TV met de Philips Wi-Fi USB-adapter (PTA01) voor Smart TV. Plaats de adapter in de USB-poort aan de zijkant van de TV en sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk. Navigeer met de afstandsbediening naar de online-inhoud die u wilt bekijken.

 • Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Deel foto's, muziek en films via SimplyShare vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

 • Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Deze Full HD LED-TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Met Perfect Motion Rate (PMR), dat de vernieuwingsfrequentie van het scherm combineert met unieke beeldverwerking, worden zelfs snel bewegende actiebeelden helder en levendig weergegeven.

 • 2 USB-sleuven voor fantastische weergave van multimedia

  2 USB-sleuven voor fantastische weergave van multimedia

  Met de twee USB-sleuven hebt u toegang tot JPEG-foto's, MP3-muziek en videobestanden op de meeste USB-sticks (apparaat uit USB-geheugenklasse). Steek de USB-stick in een van de aansluitingen van de TV en open de multimedia-inhoud met de inhoudbrowser op het scherm. Zo kunt u uw video's, foto's en muziek eenvoudig weergeven en delen.

 • Naadloze integratie met drie HDMI-ingangen en Easylink

  Naadloze integratie met drie HDMI-ingangen en Easylink

  HDMI is een kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt, waardoor in de war geraakte kabels tot het verleden behoren. Doordat de signalen ongecomprimeerd worden overgebracht, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips Easylink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • Een wereld vol onlinevideo's via YouTube

  Bekijk een scala van onlinevideo's via YouTube op uw TV.

 • Full HD-TV met Digital Crystal Clear voor diepte en helderheid

  Digital Crystal Clear is een set innovatieve beeldtechnologieën die de beeldkwaliteit digitaal aanpassen en optimaliseren voor het beste contrast en de beste kleuren en scherpte. Het resultaat? Extreem heldere beelden bij elke bron.

 • Geïntegreerde DVD-speler om DVD's te bekijken zonder extra kabels

  Innovatief en mooi: Philips TV's met een geïntegreerde DVD-speler zorgen ervoor dat u diverse bestandsindelingen kunt afspelen. Videofans en muziekliefhebbers kunnen genieten van de wijdverbreide DVD- en CD-indelingen en van de populaire digitale MP3-muziek zonder dat u een aparte speler hoeft aan te schaffen of apparaten moet koppelen. De Philips TV-DVD kan DVD +RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, DVD-Video, S-VCD, VCD, Picture CD, JPEG, MP3-DVD, MP3-CD, CD-R, CD-RW en WMA-CD afspelen.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer weer te geven op de TV

  Via de PC-ingang kunt u uw TV gebruiken als een PC-monitor door middel van een HDMI-DVI-kabel (voor digitale signalen) of een VGA-kabel (voor analoge signalen).

 • DivX Certified® voor standaard afspelen van DivX-video's via DVD

  Met DivX®-ondersteuning kunt u vanuit uw huiskamer video's in DivX-mediaformaat bekijken. DivX is een MPEG4-videocompressietechnologie waarmee grote bestanden zoals films, trailers en muziekvideo's kunnen worden opgeslagen op media zoals CD-R/RW en opneembare DVD's.

Alle specificaties bekijken
 • DivX-gecertificeerd® om DivX®-video af te spelen, inclusief premiuminhoud.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Normaal energieverbruik wanneer ingeschakeld gemeten in overeenstemming met IEC62087 Ed 2.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in