LCD-monitor

  LCD-monitor

  Omring uzelf met entertainment

  Wees het middelpunt van een fantastische entertainmentervaring met de Philips 190G6. Door het opwindende ontwerp wordt u omringd door beelden en geluiden en ervaart u sensaties die films, muziek en games levensecht maken. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Omring uzelf met entertainment

 • ActiveBright voor superheldere beelden en superscherpe kleuren

  ActiveBright biedt High Definition-kwaliteit dankzij een verbluffende helderheid, superscherpe kleuren en een brede kijkhoek. Het neusje van de zalm op het gebied van multimedia en entertainment.

 • Geschikt voor standaard- en high definition-signalen

  Een high definition-monitor is een beeldscherm dat is ontworpen om de uitzonderlijke beeldkwaliteit van high definition-beelden te leveren, een beeldscherm dat volledig is voorbereid op HD-bronnen zoals HD set-top boxen. Een HD-monitor biedt een betere beeldkwaliteit dan Progressive Scan, ondersteunt HDCP en voldoet aan strikte standaarden voor HD-schermen die signalen van perfecte beeldkwaliteit in hoge resolutie weergeven via een universele verbinding voor analoge VGA- of ongecomprimeerde digitale DVI-aansluitingen. De monitor geeft 720p- (1280 x 720p bij 50 en 60 Hz Progressive) en 1080i-signalen (1920 x 1080i bij 50 en 60 Hz Interlaced) weer.

 • Snelle responstijd van 8 ms (aan-uit): geweldige weergave tekst/afbeeldingen

  Responstijd (aan-uit) is de tijd die een vloeibare kristallen cel nodig heeft om achtereenvolgens van actief (zwart) naar inactief (wit) te gaan, en vervolgens weer terug naar actief (zwart). Dit wordt gemeten in milliseconden. Sneller is beter: hoe lager de getallen, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacts bij de weergave van de overgang van tekst en afbeeldingen. Responstijd (aan-uit) is zeer belangrijk bij het weergeven van zakelijke content zoals documenten, grafieken en foto's.

 • Actieve subwoofer van 20 watt voor een dieper basgeluid

  Een subwoofer is een luidspreker die de laagste tonen in het geluidsspectrum kan weergeven. De monitor heeft een afzonderlijke subwoofer die de basfrequenties optimaal weergeeft, en satellietluidsprekers die met name geschikt zijn voor de hoge frequenties en middenfrequenties. Zo wordt een krachtig systeem gecreëerd die alle audiofrequenties, van diepe bastonen tot kristalheldere hoge noten, met een minimum aan vervorming kan weergeven.

 • 3D Virtual Surround Sound

  Virtual 3D Surround Sound is een geavanceerde technologie voor geluidsverbetering die zorgt voor een gesimuleerd surround sound via stereobronnen. Dit resulteert in een realistisch muzikaal panorama waarin u helemaal kunt opgaan.

 • Sound Agent 2 optimaliseert de audio-ervaring

  Sound Agent 2 is intelligente software die wordt geleverd met een leuke, gebruiksvriendelijke grafische interface. Deze software maakt PC-audio eenvoudig door geluid automatisch in te stellen voor elk veelgebruikt formaat. Met Sound Agent 2 wordt het leuk om geluid tot in detail af te stemmen op uw persoonlijke muzieksmaak.

 • Digitaal uitgezonden PC-audio

  Digitale transmissie van PC-audiosignalen via een USB-kabel, in plaats van de traditionele analoge mini-aansluitingskabel, zorgt voor een kant-en-klare mix voor Incredible Surround zonder de vervorming die wordt veroorzaakt door de conversie van digitaal naar analoog.

 • High-speed USB 2.0-hub voor het aansluiten van apparaten

  De universele seriële bus of USB is een standaardprotocol voor het aansluiten van PC's en randapparatuur. USB is de populairste manier geworden om randapparatuur op een computer aan te sluiten, vanwege de hoge snelheid en de lage kosten. Een USB 2.0-hub op een monitor biedt een makkelijk te gebruiken, snelle verbinding voor het lezen, schrijven, laden en overbrengen van programma's, gegevens, digitalemediabestanden en muziekbestanden van, naar of tussen uw PC en een of meerdere USB-apparaten.

 • Geeft videosignalen weer vanaf allerlei AV-bronnen

  Weergavesignalen vanaf allerlei AV-apparaten.

 • Programmeerbare sneltoetsen voor het optimaliseren van het geluid

  Programmeerbare sneltoetsen waarmee u direct de geluidsinstellingen kunt wijzigen voor een beter surround sound. Er worden vier geluidsomgevingen geboden: Neutral, Rock, Jazz en Classic. Voor elke toepassing is er een geschikte modus.

 • Door het concaaf ontwerp wordt u omringd door fantastisch entertainment

  Het geavanceerde concaaf ontwerp is een doorbraak op het gebied van entertainment. Het onwerp omringt u met meeslepende beelden en geluiden en maakt u tot het middelpunt van een fantastische entertainmentervaring waarin u helemaal op kunt gaan.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in