1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    • Philips Shop voordelen:

    • Gratis retourneren

    • Gratis verzending vanaf €20,-

    Recepten

    Zomerse Gazpacho

    Een heerlijk voorgerecht voor een warme zomerdag. Serveer de Gazpacho met een topping van vers gesneden groenten om hem helemaal af te maken.

    Porties 6, Voorbereidingstijd 0-15 minuten, Bereidingstijd: 0-15 minuten
    Slowjuicer
    Voorafjes en snacks
    Zomer
    Vegetarisch
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 700 gram overrijpe tomaten
    • 2 tenen knoflook
    • 1 halve groene paprika
    • 50 milliliter olijfolie extra vergine
    • 1 venkel
    • 2 eetlepels witte wijnazijn
    • 1 mespunt gemalen komijn
    • 2 theelepels zout
    • 1 komkommer
    • 1 ui
    • 1 groene peper (zonder de zaadjes)

    Bereiding

    • 1. Snijd ¼ van de komkommer en 1 tomaat in zeer kleine blokjes. Dit gebruikt u straks voor de topping. Doe de rest van de tomaten en de komkommer samen met de knoflook, paprika, venkel, ui en de groene peper door de slowjuicer.
    • 2. Breng de gazpacho op smaak met de olijfolie, witte wijn azijn, de gemalen komijn en het zout.
    • 3. Serveer met de topping.
    • Tip van de Chef: Ook lekker met een balletje mozzarella!
    Zomerse Gazpacho

    Deel dit recept