0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Een bouillabaise is een soep met gemengde vis en/of zeevruchten. Deze Philips Chef variatie bevat verse tomaten, uien en knoflook met een vis- en kippenbouillon.

    Porties 4, Bereidingstijd: 30 minuten
    0-30 minuten
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 bleekselderij
    • 1 kleine wortel
    • 2 tomaten
    • 1 teentje knoflook
    • 1 ui
    • 1 scheut Pernod
    • 1 scheut witte wijn
    • 400 ml kippenbouillon
    • 200 ml visbouillon
    • 250 gram zeevruchten of gemengde vis
    • 1 eetlepel bruine suiker

    Bereiding

    • 1. Schil of pel de selderij, ui, knoflook en wortel en snij deze in kleine stukken.
    • 2. Snij de tomaat in kwarten en stop deze met de selderij, ui, knoflook en wortel in de soepmaker.
    • 3. Vul aan met de bouillon, pernod, witte wijn, bruine suiker en sluit de soepmaker en kies programma 1.
    • 4. Na het programma maak de soepmaker open en doe de gemengde vis in de soepmaker en laat dit 5 minuten staan.
    • Tip van de Chef: Serveer de soep met een vers gebakken stokbrood.
    Tomaten bouillabaise

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.