De SoupMaker heeft verschillende programma’s, en hij maakt soep in slechts 17 minuten. Vandaag maak ik goulashsoep met het boerensoepprogramma.
Porties 6, Bereidingstijd: 0-30 minuten
Ingrediënten
- 200 gram fijn runderpoulet (fijngesneden runderriblappen of soepvlees)
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel mild paprikapoeder
- 300 gram Romatomaten
- Vleesbouillon of water met 2 rundvleesbouillontabletten (in elk geval voldoende vloeistof om de SoupMaker tot het bovenste streepje te vullen)
- 1 rode paprika
- 100 gram sperziebonen
- 1 vastkokende aardappel
- 1 mespunt gemalen komijn
- 1 mespunt gemalen oregano
- 1 eetlepel verse peterselie
Bereiding
- 1. Snij de runderriblappen in kleine blokjes of gebruik fijn, kant-en-klaar soepvlees. Pel de uien en snij deze samen met de paprika en tomaten in blokjes van 1 cm. Pel en pers de knoflook. Snij de sperziebonen in stukjes van 2 cm.
- 2. Doe deze en alle overige ingrediënten in je SoupMaker en vul hem tot het bovenste streepje met de vleesbouillon of het water. Gebruik programma 2 van de SoupMaker. Snij ondertussen de verse peterselie fijn.
- 3. Wanneer de soep klaar is: giet hem in de kommen en garneer met de vers gesneden peterselie.
- Tip van de Chef: Heerlijk met een lepel zure room erin