De SoupMaker heeft verschillende programma’s, en hij maakt soep in slechts 17 minuten. Vandaag maak ik goulashsoep met het boerensoepprogramma. 
   Porties 6, Bereidingstijd: 0-30 minuten 
    Ingrediënten
    - 200 gram fijn runderpoulet (fijngesneden runderriblappen of soepvlees)
  - 2 uien
  - 1 teen knoflook
  - 1 eetlepel olie
  - 1 theelepel mild paprikapoeder
  - 300 gram Romatomaten
  - Vleesbouillon of water met 2 rundvleesbouillontabletten (in elk geval voldoende vloeistof om de SoupMaker tot het bovenste streepje te vullen)
  
     - 1 rode paprika
  - 100 gram sperziebonen
  - 1 vastkokende aardappel
  - 1 mespunt gemalen komijn
  - 1 mespunt gemalen oregano
  - 1 eetlepel verse peterselie
  
     Bereiding
    - 1. Snij de runderriblappen in kleine blokjes of gebruik fijn, kant-en-klaar soepvlees. Pel de uien en snij deze samen met de paprika en tomaten in blokjes van 1 cm. Pel en pers de knoflook. Snij de sperziebonen in stukjes van 2 cm.
  - 2. Doe deze en alle overige ingrediënten in je SoupMaker en vul hem tot het bovenste streepje met de vleesbouillon of het water. Gebruik programma 2 van de SoupMaker. Snij ondertussen de verse peterselie fijn.
  - 3. Wanneer de soep klaar is: giet hem in de kommen en garneer met de vers gesneden peterselie.
  -  Tip van de Chef: Heerlijk met een lepel zure room erin