0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Glutenvrije pannenkoeken met vruchten

    Pannenkoeken bakken in je Airfryer die je niet meer hoeft om te draaien. Het kan met de nieuwe bakplaat. Ook glutenvrij!

    Porties 6, Bereidingstijd: 30 minuten
    Desserts en gebakjes
    60-90 minuten
    Chocolade
    Airfryer
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • Pannenkoeken:
    • 100 gram boekweitmeel
    • 100 gram rijstmeel
    • 2 eieren
    • 1 theelepel glutenvrije bakpoeder
    • Snufje zout
    • 500 ml melk
    • Rodevruchtensaus:
    • 1 bakje bramen
    • 1 bakje frambozen
    • 1 bakje blauwe bessen
    • 1 bakje rode bessen
    • 20 gram geleisuiker
    • Poedersuiker
    • 4 siliconen pannenkoekringen

    Bereiding

    • 1. Maak eerst de rode vruchtensaus door de rode vruchten goed te wassen en in een pan met de suiker tegen de kook aan te brengen. Laat de saus daarna helemaal koud worden.
    • 2. Doe dan het meel, eieren, bakpoeder, zout en melk in een keukenmachine of een blender en mix dit mooi tot een glad beslag.
    • 3. Zet de bakplaat in je Airfryer en maak deze goed heet. Zet de siliconen ringen op de bakplaat en zorg dat ze goed aansluiten. Spray de bakplaat in met wat olie en giet het beslag in de ringen. Bak de pannenkoeken 6 minuten op 200 graden tot ze mooi goudbruin zijn.
    • 4. Leg de pannenkoeken op een stapel en decoreer met de vruchtensaus en de poedersuiker.
    • 5. Goed om te weten: Je kunt verschillende soorten glutenvrije meelsoorten gebruiken: boekweitmeel, maïsmeel, rijstmeel, kikkererwtenmeel. Natuurlijk kun je voor dit recept ook normale bloem gebruiken, als je dat liever wil.
    Brownies met noten

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.