0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

      Risotto Primavera met zalm

    Met accessoires kan je veel meer in je Airfryer bereiden als alleen friet. Neem nou bijvoorbeeld risotto: zonder eindeloos te moeten roeren gaat ditprima in je Airfryer. Omdat je met lucht je maaltijd bereid kan je zelfs als de rijst bijna klaar is de zalm gewoon op de risotto leggen om deze in dezelfde Airfryer ook gaar te maken.

    Porties 4, Bereidingstijd: 40 minuten
    Groenten
    60-90 minuten
    The Philips Chef
    Hoofdgerechten
    Airfryer
    Glutenvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 2 grote moten zalm
    • 1 teen knoflook
    • 1 ui
    • 200 g kleine groene asperges
    • 1 liter groentebouillon
    • 300 g risottorijst
    • 1 kleine courgette
    • 100 ml droge witte wijn
    • 100 g extra fijne tuinerwten (diepvries)
    • 50 g Pecorino
    • 1 citroen
    • 1 lepel olijfolie

    Bereiding

    • 1. Pel de knoflook en pers deze uit. Pel de ui en snij de ui, courgette, asperges in kleine stukjes.
    • 2. Leg de bakplaat in de Airfryer en maak deze heet. Doe 1 lepel olijfolie op de bakplaat en bak de rijst met de ui, asperges, courgette en de tuinerwten 5 minuten aan op 200 graden.
    • 3. Voeg de witte wijn en de groentebouillon toe tot net onder de rand van de bakplaat. Zet dit aan op 15 min en 170 graden, tussendoor hoef je het maar 1 keer om te roeren.
    • 4. Vul na 15 minuten weer aan tot de rand met de rest van de bouillon. Zet weer aan op 15 min en 170 graden en roer tussentijds 1 keer om.
    • 5. Voeg nu de laatste bouillon toe en leg meteen de zalm met de citroen op de risotto en bereid dit 5 minuten op 200 graden.
    • 6. Serveer met de geraspte pecorino en wat gegrilde asperges.
    Risotto Primavera met zalm

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.