0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Regenboog spiraalburger

    Een koolhydraat arme burger waar de kleuren werkelijk van je bord afspatten door de broodjes te vormen van wortels en bieten en deze te drogen in je Airfryer tot krokante koekjes.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 60 min
    Healthy recipes
    The Philips Chef
    30-60 minuten
    Aardappelen
    Airfryer
    Healthy life style
    Vlees

    Ingrediënten

    • 6 dikke wortels in diverse kleuren
    • 2 zoete aardappelen
    • 4 bieten in diverse kleuren
    • 500 gram puur rundvlees
    • 1 ei
    • 20 gram boekweitmeel
    • 1 rode ui
    • Halve krop lollo bionda sla
    • 3 tomaten in diverse kleuren
    • Peper en zout uit de molen
    • 4 eetlepel tomaten ketchup
    • 1 bakje rode bieten scheuten
    • 2 ijzeren voedselringen ter grote van een burger

    Bereiding

    • 1. Was de wortels, bieten en zoete aardappels en snij hier met een spiraalsnijder spiralen van en zet deze in koud water en meng deze.
    • 2. Stop de spiralen in een voedselring en pers deze goed aan, en droog deze voor 20 min op 140 graden tot een krokant koekje in de frituurmand.
    • 3. Blijf dit herhalen tot je 8 broodjes hebt om 4 burgers te vormen.
    • 4. Meng het rundergehakt met het boekweitmeel en het ei en breng dit op smaak met peper en zout en maak hier 4 burgers van.
    • 5. Bak de burgers in je Airfryer voor 12 min op 170 graden en was tussendoor de sla en snij de ui in ringen en de tomaten in plakken.
    • 6. Wanneer de burgers klaar zijn, leg de sla op een regenboogkoekje en daarop de burger en wat tomatenketchup en daarop weer een koekje.
    • 7. Leg als laatste de rode ui erop en serveer de burger met wat regenboogsalade, tomaten en rode bietenscheuten.
    Regenboog spiraalburger

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.