0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Chutney met munt

    Deze eenvoudige mint chutney is een absolute must voor veel Indiase snacks, maar u hoeft niet tientallen ingrediënten te gebruiken om het lekker te maken.

    Bereidingstijd: 0-30 minuten
    Groenten
    Voorafjes en snacks

    Ingrediënten

    • 50 g yoghurt (3 1/2 eetlepel)
    • 1 bosje munt (alleen de bladeren)
    • 20 blaadjes verse koriander
    • 1 groene peper
    • 1 kleine ui
    • 1 klein stukje verse, gepelde gember
    • 1 teentje knoflook
    • 1 theelepel gemalen komijn
    • 1 theelepel masalapoeder
    • Grof zwart zout

    Bereiding

    • 1. Snijd de peper en de ui in stukjes die klein genoeg zijn voor het MultiChopper Accessory-mandje.
    • 2. Plaats de peper in het Multichopper Accessory en hak die in kleine stukjes. Herhaal dit voor de ui, gember en het teentje knoflook. Plaats alle gehakte ingrediënten in de beker.
    • 3. Pluk de blaadjes van de munt en koriander van de stengels en plaats de blaadjes in de XL-hakmolen.
    • 4. Mix ze en plaats de munt en koriander-mix in de beker. Voeg alle overige ingrediënten aan de beker toe.
    • 5. Mix het allemaal nog eens met de staafmixer.
    • 6. Breng op smaak met zwart zout. Dek de chutney af en zet het minstens 3 uur in de koelkast, zodat de smaken beter tot hun recht komen voordat u het gerecht opdient.
    Chutney met munt

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.