About SmartPath
Blijf bij met Philips SmartPath

Blijf bij met Philips SmartPath

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Houd uw apparatuur up-to-date met SmartPath-upgrades


De gezondheidszorgsector staat onder enorme druk om de kosten te beperken en toch uitstekende zorg te verlenen. We zien hierdoor een duidelijke trend dat de gebruiksduur van systemen wordt verlengd.

 

Ontdek ons aanbod aan upgrade- en inruilmogelijkheden om de levensduur van uw apparatuur te verlengen. Of het nu gaat om  interventionele beeldvormende systemen, MRi, CT, radiografie, ultrasound systemen of geavanceerde visualisatie via IntelliSpace Portal, SmartPath helpt u uw systemen up-to-date te houden.

 

Via SmartPath kunt u op een praktische, kosteneffectieve manier overgaan op de meest recente Philips-technologie en daarmee uw operationele succes borgen. Dat komt vrijwel neer op de aanschaf van een nieuw systeem.

SmartPath upgrades

Houd gelijke tred met de snel veranderende technologie. Voeg functionaliteit toe en verbeter workflow, dosisbeheer en beeldkwaliteit met apparatuur die u al heeft. Bekijk de animatie

Via SmartPath kunt u…

Optimaliseren

Optimaliseren

Houd uw apparatuur up-to-date. Behoud de hoogwaardige prestaties op de lange termijn met regelmatige en continue updates en verbeteringen

Verbeteren

Verbeteren

Voeg functionaliteit toe. Verbeter of vergroot uw klinische mogelijkheden en workflow efficiëntie en pas nieuwe werkwijzen toe. Trek meer patiënten en gekwalificeerd personeel aan en zet de deur open voor nieuwe diensten / inkomstenstromen.

Transformerer

Transformeren

Verleng de levensduur van apparatuur. Transformeer uw organisatie met vernieuwende oplossingen waarmee u verstoringen beperkt via een eenvoudig, voordelig opwaarderingspad.

Inruile

Inruilen

Ruil verouderde systemen in. Vervang uw huidige systeem door een nieuw of refurbished systeem tegen aantrekkelijke financiële voorwaarden.

Meer don met minder

Meer doen met minder

Ik denk dat je wel kunt zeggen dat de hele gezondheidszorgsector meer moet doen met minder. Er is nergens sprake van een echt florerende gezondheidszorg".

Dr. Guy Lloyd, Consultant Cardiologist

Barts Heart Centre, Londen, VK

Een echte levenscyclusoplossing

Een echte levenscyclusoplossing

Het is steeds minder gebruikelijk medische apparatuur maar te vervangen na een jaar of vijf of tien. In plaats daarvan stellen we pakketten of programma's samen met het oog op toekomstige ontwikkelingen zoals updates, upgrades en gedeeltelijke vervanging van technologie".

Prof. dr. Winfried A. Willinek, MD, voorzitter afdeling radiologie, neuroradiologie, sonografie en nucleaire geneeskunde

Krankenhaus der Barmherzigen, Brüder Trier, Duitsland

Ontvang exclusieve updates en aanbiedingen

 

Is uw interesse gewekt voor onze SmartPath-oplossingen en hoe u meer rendement kan halen uit uw apparatuur? Meld u dan aan voor toezending van specifieke informatie of een op uw situatie toegesneden aanbieding.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Aantrekkelijke financiële opties

Aantrekkelijke financiële opties


Wanneer uw apparatuur bijna aan het eind van zijn levensduur is gekomen, staat u voor de keus van opwaarderen of vervangen. Philips biedt u daarbij aantrekkelijke financiële opties.

 

Als u besluit uw apparatuur op te waarderen, kunt u de opwaardering onderbrengen in uw lopende lease / financieringscontract of een nieuw contract sluiten voor alleen de opwaardering. We kunnen uw systeem ook van u kopen en terugleasen met inbegrip van de laatste opwaarderingen. En als u uw systeem wilt vervangen door nieuwe apparatuur, kunt u het inruilen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

 

Onze financieringsdeskundigen bieden financieringsoplossingen die volledig zijn toegesneden op uw specifieke behoeften . We geven u de keuzen die u nodig heeft om het rendement op uw investeringen en budget te beheren.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.