Landing

De volgende generatie beeldverwerking

Philips UNIQUE 2 is de nieuwste iteratie van onze gevestigde beeldverwerkingssoftware. Door het contrast te verhogen en ruis en artefacten te verminderen, verbetert UNIQUE 2 de visualisatie van subtiele anatomische details.

Consistent uniforme klinische beeldkwaliteit voor alle anatomieën

Controle door de arts

UNIQUE 2-beeldverwerkingssoftware levert uitstekende beelden voor elk type anatomie door middel van voorinstellingen en aangepaste parameters. Voorinstellingen werken automatisch en zijn afgestemd op het type patiënt (volwassene, kind of baby, slank of obees) en de vereisten van het onderzoek.

UNIQUE 2 harmoniseert contrastniveaus, waardoor details in zeer donkere en zeer heldere gebieden worden gebracht. Het beeld wordt geoptimaliseerd in zowel de zwaar belichte gebieden (bijv. longapex) als in de nauwelijks belichte gebieden (bijv. retrocardiale long en bovenbuik). Door de focus op de diagnostisch meest relevante structuren verbetert UNIQUE 2 de details, terwijl de algehele indruk neutraal blijft.

Voordelen van UNIQUE 2 voor medewerkers, patiënten en de workflow


UNIQUE 2 biedt aanzienlijke voordelen met functies die kunnen leiden tot minder planningswerk voor de röntgenoloog, diagnostisch vertrouwen voor de radiologen, beheer van de röntgendosis voor de patiënt en meer persoonlijke zorg op basis van tijdbesparing door een verbeterde workflow.

Een schat aan informatie en inzicht


UNIQUE 2-beeldverwerkingssoftware is een belangrijke reden waarom röntgenbeelden die zijn verkregen met uw Philips-apparatuur zo scherp en helder zijn. Met de aanpassing van de grijswaarden worden laesies duidelijker en nauwkeuriger, ook al bevinden ze zich in gebieden die doorgaans verborgen of slecht zichtbaar zijn vanwege de dichtheid van bovenliggende structuren.

De volgende generatie beeldverwerking met Philips UNIQUE 2

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.