Landing
SkyFlow Plus

Snellere workflow voor röntgenopnamen met SkyFlow Plus

Verstrooiingscorrectiealgoritme

Philips SkyFlow Plus is een verstrooiingscorrectiealgoritme  dat het effect van strooistraling voor onderzoeken zonder raster vermindert, waardoor u DR-beelden met rasterachtig contrast kunt verkrijgen, zonder de tijd en moeite om een raster aan te sluiten en los te koppelen.

SkyFlow Plus in werking

 

Vergelijk beelden naast elkaar met een conventionele beeldverwerking en bekijk zelf de voordelen.

Voordelen van SkyFlow Plus

Soepele workflow zonder raster

Soepele workflow zonder raster ​

 

Hoewel u altijd moet beslissen of u een raster wilt gebruiken, kunt u nu het gemak van een acquisitieworkflow zonder raster combineren met het contrast van een rasterbeeld. De digitale verstrooiingscorrectietechnologie van SkyFlow Plus produceert rasterachtige beelden zonder raster door het effect van strooistraling te verminderen. SkyFlow Plus is geschikt voor alle onderzoeken met vrije belichting. ​

Aanzienlijk snellere workflow

Aanzienlijk snellere workflow ​

 

In een summatief bruikbaarheidsonderzoek met monsters van radiologen die met en zonder een raster werken, werd geconstateerd dat er een gemiddelde tijdsbesparing van maximaal 34 seconden* per onderzoek zonder raster was.

*Gekoppelde steekproef-t-test met p<0,001; met MobileDiagnost wDR voor 12 radiologen.

Uitzonderlijke patiëntervaring

Uitzonderlijke patiëntervaring 

 

SkyFlow Plus biedt volautomatische werking voor alle anatomieën, zodat u meer aandacht aan uw patiënt kunt besteden. Aangezien u de detector mogelijk niet hoeft voor te bereiden met een raster, kunt u zich concentreren op het comfort van uw patiënt en helpen de  onderzoekstijd te verkorten.​ ​

Beeldvorming van hoge kwaliteit

Beeldvorming van hoge kwaliteit

 

Afhankelijk van het patiënttype identificeert SkyFlow Plus automatisch de hoeveelheid strooistraling in een beeld, en verbetert het beeldcontrast door strooistraling van het beeld af te trekken.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.