Landing

Betere beeldvormingsresultaten mogelijk maken

 

Instellingen voor lage doses komen veel voor in de huidige fluoroscopische onderzoeken. Helaas leidt dit tot beelden met hoge kwantumruis, wat een negatieve invloed heeft op uw vermogen om een betrouwbare diagnose te stellen. De realtime beeldverwerkingscapaciteit van Dynamic UNIQUE is een innovatief voordeel dat alleen te vinden is in radiografie- en fluoroscopiesystemen van Philips, waaronder de ProxiDiagnost N90 en de CombiDiagnost R90.

 

Met Dynamic UNIQUE maakt u betere beeldvormingsresultaten mogelijk en verbetert u uw diagnostische vertrouwen.

De helderheid die u zoekt

 

Dynamic UNIQUE zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid van details met realtime ruisonderdrukking, van het eerste tot het laatste frame. Diagnostische informatie voor elk frame wordt met veel duidelijkheid, de juiste helderheid en zeer lage latentie weergegeven. De beeldweergave is consistent en stabiel, zelfs wanneer de beeldinhoud snel varieert.

 

Dynamic UNIQUE ondersteunt snelle en veilige onderzoeken bij lage doses door duidelijke details te bieden om uw diagnostische vertrouwen te verbeteren.

Dynamic UNIQUE-beeldverwerkingssoftware harmoniseert het contrast. Daarnaast worden vage details verbeterd en zorgt de software voor een uniforme beeldkwaliteit, waardoor het verschil tussen botten en zacht weefsel duidelijk te zien is.

Dr. Paul Molitor, Radiologist Centre Hospitalier du Nord, Luxemburg

Dynamic UNIQUE in werking

 

Vergelijk beelden naast elkaar met een conventionele beeldverwerking en bekijk zelf de voordelen.

Philips Dynamic UNIQUE

Functionaliteit

 

Dynamic UNIQUE beschikt over intelligente onderdrukking van tijdruimtelijke ruis, tijdelijke stabilisatie van de helderheid en realtime beeldverbetering op meerdere schalen, om beeldverwerking van hoge kwaliteit in real time mogelijk te maken.

Meer helderheid en vertrouwen met Dynamic UNIQUE

 

In deze documenten ontdekt u hoe Dynamic UNIQUE helpt om  de uitdagingen van moderne fluoroscopie te overwinnen door robuuste, artefactvrije,  gebruiksvriendelijke beeldverbetering op meerdere schalen te combineren met intelligente  ruisonderdrukking, zelfs bij lage dosisniveaus.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.