Dankzij onze Azurion met ClarityIQ-technologie kunnen artsen snelle, effectieve en vereenvoudigde elektrofysiologieprocedures uitvoeren met een efficiënte klinische workflow. En dat kan allemaal met een 43% lagere stralingsdosis in vergelijking met een systeem zonder ClarityIQ.1,2
Bij atriumflutter worden veel verschillende modaliteiten gebruikt tijdens de procedure. Met FlexVision Pro kunt u nu alle compatibele toepassingen in het interventionele lab bedienen via de centrale touchscreenmodule en FlexVision Pro. Hierdoor wordt niet alleen de workflow binnen de onderzoeksruimte verbeterd, maar wordt ook de noodzaak voor teamleden om tijdens procedures het steriele gebied te verlaten en naar de bedieningsruimte te lopen verminderd. Dit kan tijd besparen en vertragingen helpen voorkomen.
ClarityIQ-technologie biedt hoogwaardige beeldvorming voor een verscheidenheid aan klinische procedures. Deze biedt een uitstekende zichtbaarheid bij lage röntgendoses voor patiënten van elke grootte. Er zijn tot nu toe klinische onderzoeken met meer dan 15.000 patiënten gepubliceerd over de ClarityIQ-technologie, waaruit is gebleken dat er een aanzienlijk lagere dosis wordt gebruikt voor alle klinische gebieden, patiënten en gebruikers.7-9
Naarmate er in uw laboratorium meer toepassingen beschikbaar worden, wordt het steeds belangrijker om zo efficiënt mogelijk te werken. FlexSpot biedt u naadloze toegang tot alle toepassingen op één compacte, aanpasbare werkplek voor aanzienlijk meer overzichtelijkheid en een eenvoudigere workflow. Teamleden kunnen verschillende taken afzonderlijk uitvoeren zonder elkaar te onderbreken, zodat er zo weinig mogelijk tijd verloren gaat tussen patiënten.
Oplossingen voor elektrodebeheer en -extractieprocedures, mogelijk gemaakt door beeldgeleide therapie van Philips.
Klik hier voor meer informatie Disclaimer De beschikbaarheid van producten is afhankelijk van de toestemming van regelgevende instanties in het land. Neem contact op met uw plaatselijke verkoopvertegenwoordiger om de beschikbaarheid in uw land te controleren. Referenties 1. De resultaten van het toepassen van dosisreductietechnieken zijn afhankelijk van de klinische taak, de grootte van de patiënt, de anatomische locatie en de klinische praktijk. De interventieradioloog, die zo nodig wordt geassisteerd door een fysicus, moet de juiste instellingen voor elke specifieke klinische taak bepalen. 2. Resultaten gebaseerd op een totaal DAP uit een prospectief gerandomiseerd cohortonderzoek met één centrum en 136 patiënten (68 voor Allura Xper zonder ClarityIQ en 68 voor Allura Xper met ClarityIQ). De procedurele prestaties (fluoroscopietijd en aantal cinebeelden) van de artsen verschilden niet significant tussen de twee cohorten. Dekker, L.R., et al., New image processing and noise reduction technology allows reduction of radiation exposure in complex electrophysiologic interventions while maintaining optimal image quality: a randomized clinical trial. Heart Rhythm, 2013. 10(11): p. 1678-82. 3. Het KODEX-EPD RF-ablatiesysteem wordt vervaardigd door Stockert GmbH, Boetzinger Str. 72, 79111, Freiburg, Duitsland. Niet beschikbaar voor verkoop binnen de Verenigde Staten. Alleen beschikbaar voor verkoop in landen met de CE-markering. Neem contact op met EPD Solutions voor een lijst met landen. 4. Neem contact op met EPD Solutions voor een lijst met compatibele instrumenten en katheters. Instrumenten en katheters die niet als compatibel worden vermeld, mogen niet worden aangesloten op het KODEX-EPD RF-ablatiesysteem. Neem voor meer informatie over dit product (inclusief gebruikershandleidingen of gebruiksinstructies) contact op met uw EPD Solutions-vertegenwoordiger. 5. In 28 afzonderlijke vergelijkende onderzoeken is met Philips ClarityIQ een lagere stralingsdosis voor de patiënt aangetoond. Gegevens beschikbaar. 6. Verband tussen stralingsdosis en risico op complicaties, gezondheidsrisico op lange termijn, proceduretijd en patiëntkenmerken, complexiteit van de procedure, zoals gerapporteerd in medische richtlijnen. Gegevens beschikbaar. 7. De resultaten van het toepassen van dosisreductietechnieken zijn afhankelijk van de klinische taak, de grootte van de patiënt, de anatomische locatie en de klinische praktijk. De interventieradioloog, die zo nodig wordt geassisteerd door een fysicus, moet de juiste instellingen voor elke specifieke klinische taak bepalen.
You are about to visit a Philips global content page
Continue