Terug
×

PHILIPS EN XCOR BUNDELEN KRACHTEN

Samen maken we ruimtereizen mogelijk voor iedereen

Bij Philips geloven we met passie in de kracht van innovatie. Onze eigen zeer innovatieve producten vergemakkelijken het leven van mensen al langer dan een eeuw op alle mogelijke manieren. Van verlichting tot huishoudelijke apparaten, van audioapparatuur tot scheerapparaten en van apparaten voor persoonlijke verzorging tot geavanceerde medische apparatuur. Elke nieuwe uitvinding van Philips komt voort uit het zaadje dat innovatie heet.
 

Durven dromen
Daarom hebben we grote bewondering voor anderen die ook durven te dromen, creëren en innoveren. Mensen zoals de visionairs bij XCOR Space Expeditions in Californië, die een verbluffend ruimtevaartuig bouwen om u vanaf onze planeet 100 km de ruimte in te laten vliegen. Het team van XCOR is vastbesloten om ruimtereizen bereikbaar te maken voor gewone stervelingen en niet alleen voor een kleine elite van astronauten. Ze willen een ongelofelijke ervaring mogelijk maken in het meest futuristische vervoermiddel denkbaar. Om de wonderen van innovatief denken te vieren, hebben we besloten met XCOR samen te werken en u de kans te bieden om deel te nemen aan de eerste stappen in dit fantastische nieuwe tijdperk van avonturen in de ruimte.

Welkom in de ruimte
De samenwerking tussen Philips en XCOR Space Expeditions maakt het ons mogelijk om ruimtevluchten aan te bieden aan een select gezelschap geluksvogels. Wie weet, bent u een van hen. Binnenkort hoort u meer erover. Hint: de kans is groot dat we u zullen vragen uw eigen innovatieve kracht aan ons en uw medeaardbewoners te tonen.

Van de MoonShaver naar de Philips Shaver Series 9000
In de tussentijd kunt u hier op aarde bekijken wat Philips van doen heeft met de ruimte. Wist u dat de MoonShaver een innovatie van Philips was die werd geïntroduceerd toen de eerste mens voet zette op de maan? Dit was weliswaar bijna 50 jaar geleden, maar dat apparaat was gebaseerd op het draaiende scheersysteem: een uitvinding van Philips die momenteel het meest gebruikte scheersysteem van onze planeet is.

In de tussentijd kunt u hier op aarde bekijken wat Philips van doen heeft met de ruimte. Wist u dat de MoonShaver een innovatie van Philips was die werd geïntroduceerd toen de eerste mens voet zette op de maan? Dit was weliswaar bijna 50 jaar geleden, maar dat apparaat was gebaseerd op het draaiende scheersysteem: een uitvinding van Philips die momenteel het meest gebruikte scheersysteem van onze planeet is."

Natuurlijk was dat geen reden voor ons om niet door te gaan met constant innoveren om het systeem nog beter te maken. Kijk eens naar onze meest recente innovatie: de geavanceerde nieuwe Philips Shaver Series 9000. Gladder en comfortabeler scheren dan ooit tevoren dankzij een aantal innovatieve technologieën. En om er zeker van te zijn dat dit apparaat prestaties levert die niet van deze wereld zijn, hebben we het al getest bij gewichtloosheid.

 

*Op basis van productverkoop